Loading...
Peter

Fotograaf Peter Janssens

2 reviews

Over Peter


Je kunt mij boeken voor een bijzondere trouwreportage. Mijn persoonlijke aanpak zorgt er voor dat ik vooral fotografeer in een stijl die *jullie* wensen. Het is daarom belangrijk voor mij om een goed contact met jullie op te bouwen om vervolgens samen tot een mooi resultaat te komen.

Ik vind het elke keer opnieuw een eer om getuige te mogen zijn van de liefde tussen twee mensen die besloten hebben hun leven met elkaar te delen. Mijn interesse voor mensen en de wens om mensen zo karakteristiek mogelijk in beeld te brengen dragen bij tot een reportage die de herinnering aan jullie belangrijke dag zo treffend mogelijk weergeeft. Jullie dankbaarheid wanneer ik een mooi eindresultaat oplever is mijn belangrijkste beloning en motiveert mij om steeds opnieuw te trachten om de trouwdag op z'n best weer te geven.

Ik houd van fotografie omdat het mij in de gelegenheid stelt om de dingen die ik zie en de dingen die ik meemaak zo goed mogelijk aan anderen uit te leggen zonder daarbij teveel woorden te gebruiken.

Peter heeft 6 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Peter doet


Bruidsfotografie


Reviews


P

Review van Petra

Bruidsfotografie

Peter is een erg leuke en spontane fotograaf die de hele dag bij ons was en daarna heel mooie foto's heeft opgeleverd. We zijn superblij met het prachtige fotoalbum!

A

Review van Alex

Bruidsfotografie

Wow, wat een eindresultaat van ons album! We kijken er vaak in en familie en vrienden hebben werkelijk alleen maar positieve reacties. Kwaliteit is echt heel hoog.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.