Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Peter uit Hoofddorp


Fotograaf Peter

2 reviews

Ik fotografeer al sinds mijn 10e levensjaar, oorspronkelijk met een Agfa Click 2 en af en toe mocht ik op pad met de Canon kleinbeeldcamera van mijn pa. Wij hadden thuis een eigen donkere kamer waar ik de beginselen van zwartwit ontwikkelen en afdrukken heb geleerd. Je kunt mij boeken voor een bijzondere trouwreportage. Mijn persoonlijke aanpak zorgt er voor dat ik vooral fotografeer in een stijl die *jullie* wensen. Het is daarom belangrijk voor mij om een goed contact met jullie op te bouwen om vervolgens samen tot een mooi resultaat te komen.

Ik vind het elke keer opnieuw een keer om getuige te mogen zijn van de liefde tussen twee mensen die besloten hebben hun leven met elkaar te delen. Mijn interesse voor mensen en de wens om mensen zo karakteristiek mogelijk in beeld te brengen dragen bij tot een reportage die de herinnering aan jullie belangrijke dag zo treffend mogelijk weergeeft. Jullie dankbaarheid wanneer ik een mooi eindresultaat oplever is mijn belangrijkste beloning en motiveert mij om steeds opnieuw te trachten om de trouwdag op z'n best weer te geven.

Ik houd van fotografie omdat het mij in de gelegenheid stelt om de dingen die ik zie en de dingen die ik meemaak zo goed mogelijk aan anderen uit te leggen zonder daarbij teveel woorden te gebruiken.

Fotograaf Peter doet:Bruidsfotografie

2 reviews

Op je bruiloft wil je natuurlijk dat er mooie trouwfoto's gemaakt worden, zodat je nog jarenlang kan nagenieten van de mooiste dag van je leven. Wat hierbij van groot belang is, is dat je kiest voor een professionele fotograaf waar je op kunt vertrouwen! Lang niet iedere persoon met een camera is geschikt om trouwreportages te maken. Denk daarom goed na over wie je inhuurt, en ga niet zomaar voor de goedkoopste optie of voor een kennis die een camera heeft!Ik fotografeer vanuit mijn persoonlijke betrokkenheid met jullie huwelijk. Ik zorg voor een goede voorbereiding en daarbij is de "klik" tussen jullie en de door jullie gekozen fotograaf erg belangrijk. Mijn motto is niet "Ik fotografeer wat je ziet", maar "Ik fotografeer wat je voelt!"

Fotoshoots op locatie of thuis


1.195

1.195

1.075

880

690

495

Fotoshoot al voor: €495

Ervaring: 4 jaar Gemiddelde levertijd: 4 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.195

1.195

1.075

880

690

495

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.