Loading...
Monique

Fotograaf Monique van Helden

Over Monique


Fotograferen is herinneringen vastleggen, mooie momenten, van mooie mensen. Voor mij is het verschil tussen een goede en een mooie foto een foto die we samen maken! Als jij je zo op je gemak voelt, dat je ware 'ik' op de foto te zien is, dan maken we samen een mooie foto.Een foto waar je zelf blij van wordt! Mensen blij maken met mijn foto's, dat is mijn drijfveer!

Ik word gelukkig van een mooie foto en dat is een foto jij ook blij van wordt! Omdat je er zelf op staat zoals je je zelf herkent, of je vriend(in), je familie, je huis, je collega's.....

Fotografie is voor mij een manier van kijken. Ik fotografeer al zo lang, ik ben nog uit de tijd van de fotorolletjes zeg maar..... toen heb ik geleerd eerst te kijken, wát zie ik, wat wil ik overbrengen? En dan pas klikken. Als het resultaat dan het zelfde gevoel oproept als op het moment dat ik de foto maakte, dan is het goed!

Monique heeft 13 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Monique doet


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.