Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Gijs

Fotograaf Gijs de Koning

0 reviews

Over Gijs

Fotografie is voor mij een proces met drie fases. De eerste fase is de ontmoeting, samenwerking en interactie met mijn klant tijdens de fotoshoot. De tweede fase is het binnenhalen van de foto's in de computer en ze middels digitale bewerking tot leven brengen op mijn scherm. De laatste fase is het enthousiasme en emotie van de klant wanneer ik het eindresultaat laat zien. Ik word gelukkig van elke fase en geniet van elk moment dat ik met fotografie bezig ben. Het liefst fotografeer ik mensen. In de studio, in hun eigen omgeving of juist op een bijzondere plek. Ik kom bij mensen thuis of maak foto's tijdens hun werk of als bezoekers van een evenement. Zo ontmoet ik geweldige mensen en probeer onze ontmoetingen zo oprecht mogelijk vast te leggen in mijn foto's. Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik mij als freelancer en ondernemer gespecialiseerd in digitale media en online communicatie en ben ik nu als zelfstandig fotograaf aan het werk. Mijn hele leven kijk ik al naar foto's, gemaakt door mijn eigen ouders en grootouders, en gemaakt door bekende en minderbekende fotografen, in tijdschriften, tentoonstellingen of musea. Voor mij gaat fotografie om de emotie die een foto kan vastleggen en kan losmaken in de kijker. Zelf emoties vastleggen en losmaken in de kijker vind ik het meest mooie en bijzondere dat er is. In mijn werk combineer ik mijn technische kennis, opgedaan door het vele fotograferen en zelf ontwikkelen en afdrukken van zwart-wit film, met mijn ruime ervaring met digitale beeldbewerking. Elke foto die ik aflever krijgt van mij alle aandacht en enthousiasme die het verdient, of het nou een zakelijk portret, portfolio, fotoreportage of een fashion-shoot betreft. Naast fotograferen help ik graag andere fotografen met technische of creatieve vragen, geef ik fotografie workshops en heb ik een wekelijkse podcast over fotografie.

3 jaar ervaring

Gijs doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gijs

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Gijs

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gijs

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Gijs gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Gijs horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.