Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Jack

Fotograaf Jack Aalderink

0 reviews

Over Jack

Fotografie is in mijn leven gekomen dankzij mijn ouders. Er was een Polaroid camera en daar werden onze verjaardagen en vakanties mee vastgelegd. In de jaren '80, kreeg ik een fotocamera van mijn ouders. Nee, geen spiegelreflex camera, maar een soort wegwerp camera, waar je een fotorolletje van kon wisselen. Mijn liefde voor fotografie was geboren.  Geluk zit in momenten, uiteraard ben ik er om uw momenten van geluk vast te leggen. zalf wordt ik gelukkig wordt ik van het moment, dat ik de foto's aan u laat zien en dat u als opdrachtgever direct uw eigen herinnering heeft bij de foto's. Mijn fotografie is uw herinnering. Fotografie was voor mij in mijn jeugd, het vastleggen van dat ene moment en dan maar hopen dat de foto gelukt was, want er was nog geen digitale fotografie. Nadat het rolletje vol was, werd er naar de fotograaf gegaan om deze te laten ontwikkelen en afdrukken. Spannende dagen waren dat, waren mijn foto's gelukt? Nee, niet alles lukte, maar ik leerde veel en stapte over naar een spiegelreflex camera. Het fotograferen bleef en tijdens het voortgezet onderwijs, koos ik fotografie als keuzevak. Daar leerde ik alles over sluitertijd, diafragma, foto standpunten, het werk in de donkere kamer en foto's ontwikkelen. Die kennis van het fotografie vak gebruik ik nog dagelijks. En is mijn fotografie is nog steeds het vastleggen van dat ene moment, uw moment. Tegenwoordig fotografeer ik met een digitale spiegelreflex camera.

25 jaar ervaring

Jack doet

Fotoreportage

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jack

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Jack

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jack

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Jack gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Jack bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.