Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Carel

Fotograaf Carel Karssen

0 reviews

Over Carel

Mijn drijfveer is toch het fotograferen en lekker creatief bezig zijn met beeld, er voor zorgen dat ik mooie beelden kan afleveren voor de klanten waarmee ik in contact ben voor, tijdens en na de opdracht. Mijn drijfveer is toch het fotograferen en lekker creatief bezig zijn met beeld, er voor zorgen dat ik mooie beelden kan afleveren voor de klanten waarmee ik in contact ben voor, tijdens en na de opdracht. Mijn drijfveer is toch het fotograferen en lekker creatief bezig zijn met beeld, er voor zorgen dat ik mooie beelden kan afleveren voor de klanten waarmee ik in contact ben voor, tijdens en na de opdracht.

1 jaar ervaring

Carel doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Carel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Carel

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Carel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Carel gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Carel horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.