Loading...
Edward

Fotograaf Edward Draijer

Over Edward


'Passie voor beeld' Na jarenlang autodidact fotograaf te zijn geweest ben ik na het doorlopen van de FotoVakschool in Amsterdam begonnen met commercieel te fotograferen. Volgens mij is het doel van de fotografie voor opdrachtgevers het op de meest natuurlijke manier vastleggen van benodigde beelden die de kijker fascineren en inspireren, of dat nou gaat om een portret of product. Rode lijn in mijn fotografie is dat het een 'feel good' moment oproept bij de kijker, wat zijn weerslag dan weer heeft op datgene wat het beeld weergeeft. Mijn werkgebied strekt zich uit van Social-media en High-end portretten tot het vastleggen van scene beelden van toneelproducties en live optredens. Ten alle tijden streef ik er naar om tegen een scherp tarief de hoogst haalbare kwaliteit te leveren, waarbij flexibiliteit, commercieel denken en snelheid bij uitvoering en aflevering een standaard voor mij zijn geworden. Ik maak dan ook altijd vooraf een duidelijke 'All-in' prijsopgave dus geen verrassingen achteraf !

Het elke dag weer mogen vastleggen van de mooist mogelijke beelden van mens, dier en ding. Ik hou van beelden die een verhaal vertellen of het nu een stilleven is of een portret. Ik wil de schoonheid van een object of een persoon vangen en laten zien. Het mooiste is om de dingen op een spontane en natuurlijke manier te kunnen vastleggen, dat levert vaak de meest pakkende en karakteristieke beelden op.

'Fotografie kan de mooiste momenten vastleggen voor de eeuwigheid' Fotografie met een visie stelt je in staat om de sfeer die je beleefd tijdens een reportage, of dat nu in een bedrijf bij een symposium of een concert is vast te leggen en mee te nemen. Waardoor de kijker die er niet bij was toch bijna diezelfde ervaring opdoet. De opgeroepen interesse en fascinatie waardoor kijkers klanten worden bij opdrachtgevers, waardoor lezers luisteraars worden op concerten of betrokken raken bij de goede doelen waar ik voor werk. Nadenken over en inspelen op die kleine details die maken dat mensen van gedachten veranderen en dat te kunnen sturen met beelden. Dat maakt het vak van fotograaf zo bijzonder !

Edward heeft 21 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Haarlem

Foto's


Edward doet


High end portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.