Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Carola

Fotograaf Carola de Poel

0 reviews

Over Carola

Klanten enthousiast maken voor 360 graden fotografie en virtuele tours! Ik wil graag dat ondernemers en bedrijven die trots zijn op hun locatie dit middels een mooie virtuele tour kunnen delen met hun potentiele klanten en daardoor meer naamsbekendheid en klanten krijgen. Een virtuele tour is voor een bedrijf een relatief kleine investering met vaak grote impact. Een virtuele tour werkt drempelverlagend en is 24/7 te bekijken. Ik doe mijn best om 360 graden foto s zo mooi mogelijk af te werken, dat betekent dat ik het statief en mogelijke schaduwen van mezelf en het statief zo goed mogelijk weg werk of er het logo van de opdrachtgever overheen plaats indien gewenst. Blije klanten, mooie resultaten en technische uitdagingen. Behalve prachtige 360 graden foto"s maken is het voor mij een uitdaging om mooie virtuele tours te programmeren met daarin indien gewenst hotspots die pop-up schermen openen met extra informatie (bijv. een combinatie van tekst, foto"s, diahows, pdf documenten, formulieren, audio, voice-over, video etc.). Ik maak graag en vaak gebruik van een hoogtestatief (maximaal 7 meter hoog) voor het maken van gewone en 360 graden foto s. Dit geeft vaak spectaculaire beelden. Ik kan met behulp van een 360 graden foto ook een zogeheten little planet of tiny planet foto maken. Dit lijkt op een piepklein wereldbolletje met daarin uw bedrijf of locatie. Ik ben al ruim 30 jaar bezig met fotografie. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie heb ik fotografie in mijn vakkenpakket gekozen. Ik ben creatief en sportief en neem vrijwel altijd een camera mee. Ik ben graag in de natuur en fotografeer veel. Ook steden en mensen fotografeer ik graag. Ik heb van mijn hobby succesvol mijn beroep kunnen maken en hoop daar behalve mezelf ook andere mensen gelukkig mee te maken!

10 jaar ervaring

Carola doet

Google Street View en 360 graden fotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Carola

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Carola

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Carola

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Carola gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Carola bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.