Loading...
Maayke

Fotograaf Maayke Glastra

Over Maayke


Hi! Leuk dat je een kijkje neemt bij op deze pagina. Als verkoopstylist elk interieur verkoopbaar te maken, met als doel een effici nte en snelle verkoop van een woning. Dankzij een professionele online presentatie zorg ik ervoor dat een woning opvalt tussen al het aanbod in de woningbranche. Een goede online presentatie is tegenwoordig erg belangrijk om je te kunnen onderscheiden van alle concurrentie. Daarom richt ik me naast interieurfotografie ook op andere vormen van contentcreatie. Naast de volledige overzichtfoto s worden detail- en sfeerfoto s gemaakt, kan er videocontent ontwikkeld worden en een speciale 360 graden virtual reality tour. Met dit laatste is het mogelijk om door verschillende ruimtes te lopen en dat in volledig 360 graden view. Deze diensten zijn ook beschikbaar voor o.a. bedrijven, horecagelegenheden (zie portfolio) en vakantie accommodaties.

Niets maakt mij gelukkiger dan het schieten van een lucky shot . Het geeft een enorme kick op het moment van opname te beseffen dat dit zomaar eens d foto zou kunnen zijn die alles doet onderscheiden van de rest. Als je er dan tijdens de nabewerking ook nog eens achterkomt dat dit inderdaad het geval is, kan je mij niet gelukkiger maken.

Interieur en fotografie zijn mijn twee grootste passies in dit leven. Door dit te kunnen combineren tot n specialisme (verkoopstyling en contentcreator), wat ik ook nog eens dagelijks uit mag voeren als beroep zijnde, is wat mij het gelukkigst maakt op deze wereld!

Maayke heeft 1 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Maayke doet


Interieurfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.