Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Geert Job

Fotograaf Geert Job Sevink

0 reviews

Over Geert Job

Ik fotografeer om vast te leggen van wat mij boeit en wat ik belangrijk, mooi of fascinerend vind. Dat op mijn eigen manier te doen, heeft me altijd veel bevrediging gegeven. Ik hoop in mijn foto's iets over te brengen wat voor een ander nieuw of verrassend is. Het meest bevredigend voor mij is een foto te maken die bij anderen een emotie oproept, of een inzicht of een glimlach. Ik hoop altijd dat anderen in mijn foto's hetzelfde zien als ik heb gezien, maar ook heel interessant is het als anderen iets nieuws ontdekken dat ik zelf nog niet had gezien. En soms is het ook voldoende als een beeld alleen maar mooi is, of anders gezegd: een schoonheidsbeleving oproept. Fotografie is voor mij het middel bij uitstek om mijn creativiteit te ontplooien, om mijn kijk op de werkelijkheid vorm te geven. Daarnaast is de techniek van de fotografie buitengewoon boeiend. Het fascineert me hoe het gebruik van lenzen, belichting, beweging en sluitertijd het beeld radicaal kunnen beïnvloeden. Zet een stapje opzij en je hebt het verschil gemaakt tussen een plaatje en een boeiend beeld. Datzelfde geldt voor het 'beslissende moment' van afdrukken, het gebruik van aanwezig licht of flits. En in de nabewerking kan een foto nog meer persoonlijkheid krijgen, maar - wat mij betreft - altijd zonder de werkelijkheid geweld aan te doen.

11 jaar ervaring

Fotostudio in Groningen

Geert Job doet

Fotoreportage

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Geert Job

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Geert Job

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Geert Job

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Geert Job gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Geert Job horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.