Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Aart uit Enkhuizen


Fotograaf Aart

0 review

In 1960 maakte ik met de duitse zes bij zes camera van mijn vader de eerste foto's die andere mensen leuk vonden en wilden hebben. In de kinderboerderij van de dierentuin in Amsterdam. Daarmee begon het allemaal.

Er zijn een heleboel dingen waarvan ik gelukkig word. Mensen die dolgelukkig voor de trouw ambtenaar staan, een puppie aaien, mijn eigenste vrouw Sieglien, die had ik eigenlijk vooraan deze zin moeten zetten, door de zoeker van mijn camera kijken, lekker bezig zijn, andere mensen eens laten grijnzen. Eigenlijk zou ik wel een kwartier door kunnen gaan met vertellen wat mij blij maakt.

Fotografie is niet meer het vak van een klein elitair groepje met dure fotocamera's. Toch is het nog steeds een retegaaf vak. Ondanks scholing en een heleboel jaren ervaring vind ik het nog steeds gaaf als er weer een knappe kiek op mijn scherm verschijnt. Dat gevoel is te vergelijken met de geur van versgebakken appeltaart, of de warmte van de zon op je gezicht. Bij mij in huis wonen een paar bassetten. De Bassettendames. Dat zijn van nature gezellige hartelijke wezens. Die jokken niet, want dat hebben ze nooit geleerd. Die zijn blij als ze je weer zien. Dat enthousiasme, dat is wat ik, vergelijkbaar met mijn fotografie, voelen wil.

Fotograaf Aart doet:Fotoreportage

0 review

Fotograferen op locatie. Telkens weer anders. In de zon, in de modder of waar dan ook, het blijft een gave bezigheid om er weer iets van te maken dat goed genoeg is voor de klanten.

Fotoshoots op locatie of thuis


299

Fotoshoot al voor: €299

Ervaring: 59 jaar Gemiddelde levertijd: 59 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


299


Uitvaartfotografie

0 review

Fotograferen op een uitvaart. Een tak van fotografie waarin je met heel diepe emoties te maken hebt. Van tranen van verdriet tot vreugde. Foto's van een uitvaart zet je niet zo gemakkelijk op een website. Vandaar dat ik geen fotografie met gezichten erop geplaatst heb.

Noem het maar discretie.

Fotoshoot al voor: €0

Ervaring: 59 jaar Gemiddelde levertijd: 59 dagen

Bedrijfsfotografie

0 review

Fotograferen op locatie. Telkens weer anders. In de zon, in de modder, op kantoor, in de bedrijfshal of waar dan ook, het blijft een gave bezigheid om er weer iets van te maken dat goed genoeg is voor de klanten.

Fotoshoots op locatie of thuis


362

Fotoshoot al voor: €362

Ervaring: 59 jaar Gemiddelde levertijd: 59 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


362

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.