Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Jennifer

Fotograaf Jennifer Sauer

0 reviews

Over Jennifer

Van jongs af aan heb ik liefde voor de camera, als klein meisje nam ik mijn fel roze Barbie camera mee naar school, of gebruikte ik de videocamera van mijn vader op vakantie. Vastleggen wat je zag fascineerde me, maar het greep me pas echt toen ik voor het eerst een spiegelreflex camera in mijn handen kreeg gedrukt. Wow! Hoe fantastisch mooi is het om het volledige beeld aan te kunnen passen naar je eigen wensen. Niet alleen vast te leggen wat je ziet, maar ook laten zien hoe dat moment voelde. Om een beeld, emotie te geven. Ik word heel blij van een vrije creatieve flow. Een alles kan en mag uitprobeer shoot, dan ontstaan onverwachts de meeste toffe dingen. Al kan ik ook intens genieten van een zonsopgang vast leggen om 6 uur 's ochtends. Het nemen van foto's is de manier om mijn creativiteit te uiten, creativiteit waarvan ik eerder niet eens wist dat ik het had. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere concepten en stijlen om uit te proberen. Des te gekker des te beter en ik vind het heel leuk om met mijn klanten ideeën uit te werken tot concrete concepten. Wat mij betreft is alles mogelijk en moet ik alles minimaal een keer geprobeerd hebben. Het bijzondere aan fotografie is dan ook dat geen fotograaf dezelfde foto zal maken als een andere fotograaf. Een foto wordt persoonlijk gevormd en dat zie je terug. Hobbies die ik heb buiten fotgrafie zijn muziek, concerten en evenementen bezoeken, haken, breien of anderzins iets creëren met mijn handen.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Dronten

Jennifer doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jennifer

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Jennifer

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jennifer

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Jennifer gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Jennifer bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.