Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Rianne

Fotograaf Rianne van der Steen-Vermeij

2 reviews

Rianne doet

Fotoreportage

Over Rianne

Enthousiast, leergierig, vrolijk, open en geduldig zijn enkele karakter eigenschappen van mij. Ik ben gek op mooie zachte kleuren, bloemen en details. Niets is mooier om de mooiste momenten van ieder zijn/haar leven vast te leggen en wat is nu leuker om dat in een fijne omgeving te doen, lekker ontspannen en veel plezier. Vrolijke en spontane mensen om me heen die ik mag fotograferen om hen een mooie foto's te kunnen geven van hun speciale moment. Fotograferen blijft een mooi vak, iedere keer weer andere mensen, culturen, gewoonten en wensen. Mijn creativiteit kan ik hier mooi in kwijt, want naast fotograferen maak ik ook digitale fotoalbums of met de hand (foto's met behulp van sjablonen in een vorm knippen en deze verwerken in een album). Ik ben gek op Italië, de mooie plaatsen/plekjes en de romatische sfeer is waar ik echt met veel plezier heel lang rond kan blijven lopen. Naast het fotograferen en het maken van fotoalbums, geniet ik ook van mijn eigen 2 dochters, mijn man en natuurlijk onze gezinsuitjes.

5 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Rianne heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Rianne

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Rianne

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Rianne gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.