Kim uit Den Haag

Kim uit Den Haag

Wat is mijn drijfveer?

Gevoel, indenkvermogen, een passie. Klanten Als Angelina Jolie, United Nations, meer dan 30 Ambassades, verscheidene Magazines, presidenten, koninklijk paleis etc,  werkzaam in zowel Europa als de Verenigde Staten. Iedere soort van fotografie, of het nu bruidsfotografie, kunst & muziek is, reportage werk, familie fotografie, landschapsfotografie, een president of koning Willem Alexander of koningin Maxima is vraagt weer om een andere manier van aanpak. Mijn passie heeft zijn oorsprong toen ik 8 jaar oud was en mijn eerste camera kreeg en mijn gevoel is de hoofdwijze van aanpak. Het is iedere keer weer prachtig om te zien dat het blijkt te werken ook al doe ik dit reeds vele jaren en heb ik er veel ervaring in.

Om er zorg voor te dragen dat echt ieder moment vereeuwigd wordt, maak ik gebruik van niet één maar twee complete camera/lens/flitser sets van Canon. Ik weet dat heel veel fotograferen vertrouwen op hen enige set die ze bij zich hebben. Mijn wil jij dat net op het moment de fotograaf het laat afweten ? Voor portret fotografie beschik ik over complete studiobelichtingsets waaronder ook één volledig mobiele set welke tevens in het vliegtuig mee kan.  Ik ben flexibel, door jarenlange ervaring gespecialiseerd in de etiquete die gehoord bij werken op het aller hoogste niveau ( denk aan koninklijk huis, presidenten en ambassadeurs, Angelina Jolie), maar tevens ook in de volledige veiligheidsmaatregelen welke sommige werkzaamheden omhullen ( United Nations, Europese Unie, Paleizen, World Summits etc).

Het voordeel van werken in vele landen en meerdere talen is ook dat mijn omgangsvormen/sociale kennis erg ontwikkeld is.


Wat maakt mij gelukkig?

Het verheugd me en geeft me een heel goed warm gevoel om te zien dat ik mensen gelukkig kan maken, kan laten schitteren en mensen door mijn brede ervaring op alle continenten (behalve Antartica) een moment kan laten herleven en ook die mensen die niet aanwezig waren het moment kan laten zien en voelen. Mijn aanpak is er dan ook één van werken met gevoel. Dat betekend mede dat ik erg veel aan voorbereiding om me zo goed mogelijk in te leven in bijvoorbeeld het gelukkige paar en de familie en vrienden of de reden van de zakelijke meeting of prive etentje. Ik wil graag op een evenement onzichtbaar zijn of overkomen als een elke andere aanwezige en zo op gaan in de sfeer.

Als de klant tevreden is over het resultaat is het tijd voor mij om te onspannen en dat betekend in mijn geval wielrennen in de duinen met een zeebries door mijn haar.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is een samenwerking van drie componenten, het onderwerp, de fotograaf en verder zijn apparatuur. Al deze componenten dienen samen te werken om een uiteindelijk resultaat te bereiken. Voor fotografie is een gevoel, een kijk, een creativiteit, een magie nodig die je hebt of niet, het is ook niet zomaar aan te leren want je gevoel speelt een enorm belangrijke rol. Verder komt er mensenkennis om de hoek kijken, sociale vaardigheden en een hele secure voorbereiding. Etiquette en omgangsvormen zijn weer heel belangrijk bij zakelijke fotografie en zeker op het allerhoogste niveau.

Inderdaad een heleboel zaken waar de vaardigheden en jarenlange ervaring van de fotograaf zeer belangrijk zijn. 

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 10
10

"10, De fotograaf dacht goed mee over poses en lichtinval, ook kregen we de foto's snel in goede kwaliteit geleverd"

Door Matthijs
Lees Alle informatie over fotograaf Kim uit Den Haag
Boek Kim uit Den Haag
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.