Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Kimberley

Fotograaf Kimberley Feld

0 reviews

Over Kimberley

Mijn drijfveer voor fotografie is mijn afwijking tot blindheid, mijn vriend en mijn hond. Dit klinkt misschien erg cliché, maar wanneer de blindheid bekend werd heeft mijn vriend mij ontzettend geholpen om meer technieken te bemachtigen, om de fotografie spullen uit te breiden en om mijn eigen zaak te beginnen. Mijn hond is juist de drijfveer voor huisdierenportret shoots. Een hond is altijd een goed excuus om naar buiten te gaan en even te ontspannen. Hier hecht ik veel waarde aan zodat ik mijn hoofd weer helder kan maken en vol kan stoppen met creatieve ideeën. NATUUR Ik ben een echte natuur liefhebber en niets maakt mij meer gelukkig dan dat. Echter natuur is een heel breed begrip en onder het kopje natuur heb ik diverse kernwaarden opgesteld om mijzelf beter te leren kennen. Natuur staat voor: Vrijheid, Rust, Ontspannen, Creativiteit, Persoonlijke groei. Deze kernwaarden neem ik altijd mee in mijn fotoshoot. Ik zorg ervoor dat het model rustig en ontspannen is door bepaalde oefeningen. De creativiteit is aanwezig in of de achtergrond of de houding van het model. Vrijheid is wanneer we de laatste vijf minuten gekke foto's gaan maken en persoonlijke groei is wanneer ik leer van een ander en van de shoot in totaal. Ik ben met fotografie begonnen toen ik in 2008 te horen kreeg dat ik lijdt aan gezichtsverlies. Om dat dit een zware klap is als 18-jarige besloot ik er toch iets positiefs van te maken. Ik wilde de wereld de wereld laten zien op mijn manier. In mijn vrije tijd fotografeer ik voornamelijk "de kleine beestjes" waar de meesten van gruwelen. Juist door vanuit hun perspectief te kijken, geef je een creatiever beeld op de wereld. Wanneer ik ga wandelen in de Noord-Hollandse duinen is er altijd een camera in mijn rechterhand (en een zware rugzak op de rug). Ik probeer altijd op te letten op de mooie wonderen van de natuur. Dit kan soms vervelend zijn voor de persoon die meewandeld, maar over het algemeen assisteren zij mij in het vasthouden van materialen.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Castricum

Kimberley doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kimberley

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Kimberley

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kimberley

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Kimberley gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Kimberley bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.