Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Naomi

Fotograaf Naomi Kimhi

0 reviews

Over Naomi

Ik vind het heerlijk om te zien dat mijn klanten echt blij zijn met de resultaten als we klaar zijn met werken en ze het eindproduct krijgen. Als ik mensen echt gelukkig zie en van mijn creativiteit hou, begrijp ik waarom ik graag het moment en de plaatsen of het idee vastleg dat me vanaf het begin de hele tijd motiveert. Een van de belangrijkste dingen is om je klant op zijn gemak te laten voelen en te laten ze genieten van het moment en creëren een goede sfeer. Om te zien hoe mensen blij zijn met het moment leg ik vast in hun bijzondere momenten, het moment dat ik van een klant een goede beoordeling krijg over mijn werk en de manier waarop ik werk, daar word ik blij van. Als persoon die veel hobby's heeft, vond ik het vastleggen van momenten en het leven zo belangrijk en uniek dat veel mensen vergeten om zich heen te kijken en te zien wat er om hen heen is. Ik wil ze helpen herinneren dat ze deze taak moeten doen en ze ook de wereld door mijn ogen laten zien!

13 jaar ervaring

Fotostudio in Capelle aan Den IJssel

Naomi doet

Boudoir fotoshoot en glamourfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Naomi

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Naomi

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Naomi

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Naomi gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Naomi bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.