Loading...
Erald

Fotograaf Erald van der Aa

Over Erald


Mijn drijfveer is om door te schrijven met licht steeds weer mooie foto's te maken. Dat is fotografie.

Gelukkig maakt mij het moment wanneer mensen stralend de deur uit lopen met een hele mooie fotoreportage die ze aan heel de famlie laten zien.Of een gezin dat blij de deur uit gaat met een prachtige canvas of dibond die ze thuis trots aan de muur hangen.

Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat ik in de afgelopen jaren al heel wat belangrijke en bijzondere momenten heb mogen vastleggen en de meest mooie foto's heb mogen maken. Door mijn werk als fotograaf voor diverse uitgevers ben ik een van de bekendste fotografen in Breda. Ik kom overal en ken heel veel mensen. Mooie foto's maken is mijn drive. Of dat nu op straat is of bij mij in de studio of dat ik op locatie aan het fotograferen ben met een leuk bruidspaar voor hun huwlijksreportage. Dat maakt voor mij niet meer uit. Ik ben steeds opzoek naar het beste beeld. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de natuur om daar de mooiste momenten vast te leggen. Daarnaast ben ik geintereseerd in techniek. En uiteraard werk ik alleen met topmateriaal.

Erald heeft 29 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Breda

Foto's


Erald doet


Bruidsfotografie


Familiefotografie


Portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.