Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Erald

Fotograaf Erald van der Aa

0 reviews

Over Erald

Mijn drijfveer is om door te schrijven met licht steeds weer mooie foto's te maken. Dat is fotografie. Gelukkig maakt mij het moment wanneer mensen stralend de deur uit lopen met een hele mooie fotoreportage die ze aan heel de famlie laten zien.Of een gezin dat blij de deur uit gaat met een prachtige canvas of dibond die ze thuis trots aan de muur hangen. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat ik in de afgelopen jaren al heel wat belangrijke en bijzondere momenten heb mogen vastleggen en de meest mooie foto's heb mogen maken. Door mijn werk als fotograaf voor diverse uitgevers ben ik een van de bekendste fotografen in Breda. Ik kom overal en ken heel veel mensen. Mooie foto's maken is mijn drive. Of dat nu op straat is of bij mij in de studio of dat ik op locatie aan het fotograferen ben met een leuk bruidspaar voor hun huwlijksreportage. Dat maakt voor mij niet meer uit. Ik ben steeds opzoek naar het beste beeld. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de natuur om daar de mooiste momenten vast te leggen. Daarnaast ben ik geintereseerd in techniek. En uiteraard werk ik alleen met topmateriaal.

29 jaar ervaring

Fotostudio in Breda

Erald doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Erald

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Erald

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Erald

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Erald gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Erald bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.