Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Bas

Fotograaf Bas van der Molen

1 review

Over Bas

Ik vindt het geweldig om creatief bezig te zijn met mijn camera. Om op te pad gaan en weer mooie foto's te maken gaan maken is iets waar ik veel plezier uit haal. Uiteindelijk is het resultaat erg belangerijk voor mij zodat ik trots kan zijn op mijn werk. Om op te pad gaan en weer mooie foto's te maken gaan maken is iets waar ik veel plezier uit haal. Wat mij gelukkig maakt is een goed resultaat en de herrineringen die ik er aan over hou. Doormiddel van de foto's kan ik deze herrineringen goed bewaren. Ik haal veel plezier uit het op pad gaan en foto's te maken. Met fotografie kan je erg creatief bezig zijn en je eigen draai er aan geven. Je bouwt herinneringen op die je kan bewaren en later op terug kan kijken.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Beuningen

Bas doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Bas heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Bas

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Bas

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Bas

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Bas gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Bas horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.