Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Marjolijn

Fotograaf Marjolijn Nugteren

0 reviews

Over Marjolijn

Mijn passie ligt al jaren bij fotografie. Ik heb mijn hart gevolgd en heb er mijn werk van gemaakt. Voor het verkopen van een woning zijn professionele foto's nodig. Om te helpen in het proces maak ik mooie foto’s van de woning. Als fotograaf let ik op details en kies ik de juiste compositie en invalshoek van de woonruimte. Ik word het gelukkigst als ik een camera in de hand heb. Ik hou ervan om details te fotograferen of om een bepaalde sfeer op beeld te zetten. En als je dan je foto's bekijkt op de computer en je hebt ze bewerkt, geeft dan een enorme voldoening. En als andere mensen daarvan kunnen genieten is dat helemaal mooi mee genomen. Door fotografie ga je veel meer zien. Als je in de natuur loopt zie je vaak kleine dingen waar andere voorbij lopen. Om dat op de foto te zetten en de schoonheid ervan te kunnen laten zien is geweldig.

1 jaar ervaring

Marjolijn doet

Architectuurfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marjolijn

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Marjolijn

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marjolijn

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Marjolijn gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Marjolijn bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.