Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Jamy

Fotograaf Jamy Danen

0 reviews

Over Jamy

Hi, in 2015 ben ik afgestudeerd als medewerker fotografie. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot fotograaf. Met liefde en passie zie ik graag mensen voor mijn lens. Ik ben erg enthousiast en zit vol met ideeen, maar ik sta ook zeker open voor jullie ideeen. Kwaliteit leveren is voor mij een grote must. Mijn studio bevindt zich in Huissen, een fijne locatie waar ik je/jullie graag ontvang! Een leuke herinnering vastgelegd waar je met plezier op terug kijkt. Dat mensen met volle trots en plezier terugkijken op een waardevolle herinnering. Sinds kleins af aan was ik al aan het fotograferen. Dit begon met vakantiekiekjes maar dat breide zich al snel uit. In 2016 heb ik een succesvolle studie afgerond en dat smaakte naar meer. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot fotograaf. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen zoals fitness.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Arnhem

Jamy doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jamy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Jamy

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jamy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Jamy gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Jamy bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.