Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Marijke

Fotograaf Marijke van Eijk

0 reviews

Over Marijke

Live Love Laugh Life Met goede fotografie kan je mensen heel gelukkig maken. Mensen blij maken en een goed gevoel geven, dat is wat mij drijft. Uiteindelijk is mijn dag goed gemaakt wanneer de enthousiaste reactie's over de foto's binnenstromen! Wanneer we samen met elkaar een leuke gezellige effectieve shoot dag hebben gehad, kom ik met een super voldaan gevoel thuis. Maar naast de fotografie kan ik heel gelukkig worden van een mooie lucht, fijn weer, met vrienden tijd doorbrengen, een goed boek, lekker en gezellig eten, mooie reizen. Fotografie in de vorm waarin ik het uitvoer is mooi en bijzonder omdat ik elke keer weer op andere plekken kom en nieuwe mensen ontmoet. Iedere plek en ieder mens weer met een ander verhaal. Door wat ik doe kom je voor een korte periode zo dichtbij de mensen te staan, in dit moment coach ik op een manier dat ik een goed gevoel overbreng aan de mensen, ik 'luister' goed naar hun lichaamstaal en op deze manier komen we samen tot een beleving en tot fotomomenten die voor altijd worden onthouden.

14 jaar ervaring

Marijke doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marijke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Marijke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marijke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Marijke gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Marijke bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.