Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Marijke uit Amsterdam


Fotograaf Marijke

0 review

Live Love Laugh Life Met goede fotografie kan je mensen heel gelukkig maken. Mensen blij maken en een goed gevoel geven, dat is wat mij drijft. Uiteindelijk is mijn dag goed gemaakt wanneer de enthousiaste reactie's over de foto's binnenstromen! 

Wanneer we samen met elkaar een leuke gezellige effectieve shoot dag hebben gehad, kom ik met een super voldaan gevoel thuis. Maar naast de fotografie kan ik heel gelukkig worden van een mooie lucht, fijn weer, met vrienden tijd doorbrengen, een goed boek, lekker en gezellig eten, mooie reizen.

Fotografie in de vorm waarin ik het uitvoer is mooi en bijzonder omdat ik elke keer weer op andere plekken kom en nieuwe mensen ontmoet. Iedere plek en ieder mens weer met een ander verhaal. Door wat ik doe kom je voor een korte periode zo dichtbij de mensen te staan, in dit moment coach ik op een manier dat ik een goed gevoel overbreng aan de mensen, ik 'luister' goed naar hun lichaamstaal en op deze manier komen we samen tot een beleving en tot fotomomenten die voor altijd worden onthouden.

Fotograaf Marijke doet:Bruidsfotografie

0 review

Fotografie is mijn vak geworden omdat ik heb ingezien dat foto's mensen heel blij kunnen maken. Het genieten, de lol, de lach tijdens het bekijken van de resultaten, daar doe ik het allemaal voor. Het inzien dat ook zij mooi op de foto staan, omdat ze van zichzelf zeggen dat ze niet fotogeniek zijn, dat fijne goede waardige gevoel, dat geeft mij weer een ontzettend goed gevoel.

Maar ook tijdens het fotograferen is het mooi om te zien dat mensen zich per afdruk steeds zelfverzekerder voelen. Tijdens de shoot vind ik het belangrijk om te benadrukken dat het een samenwerking is en dat we op die manier de beste mooiste foto's kunnen maken. Op deze manier doet iedereen actief mee en wordt het een echt teamproject. Dat is zo mooi om te zien! Dat zorgt voor een goede herinnering aan een belevinging die je nooit meer gaat vergeten. 

Fotoshoots op locatie of thuis


1.420

1.215

1.015

810

610

405

205

Fotoshoot al voor: €205

Ervaring: 12 jaar Gemiddelde levertijd: 12 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.420

1.215

1.015

810

610

405

205

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.