Loading...
Marijke

Fotograaf Marijke van Eijk

Over Marijke


Live Love Laugh Life Met goede fotografie kan je mensen heel gelukkig maken. Mensen blij maken en een goed gevoel geven, dat is wat mij drijft. Uiteindelijk is mijn dag goed gemaakt wanneer de enthousiaste reactie's over de foto's binnenstromen! 

Wanneer we samen met elkaar een leuke gezellige effectieve shoot dag hebben gehad, kom ik met een super voldaan gevoel thuis. Maar naast de fotografie kan ik heel gelukkig worden van een mooie lucht, fijn weer, met vrienden tijd doorbrengen, een goed boek, lekker en gezellig eten, mooie reizen.

Fotografie in de vorm waarin ik het uitvoer is mooi en bijzonder omdat ik elke keer weer op andere plekken kom en nieuwe mensen ontmoet. Iedere plek en ieder mens weer met een ander verhaal. Door wat ik doe kom je voor een korte periode zo dichtbij de mensen te staan, in dit moment coach ik op een manier dat ik een goed gevoel overbreng aan de mensen, ik 'luister' goed naar hun lichaamstaal en op deze manier komen we samen tot een beleving en tot fotomomenten die voor altijd worden onthouden.

Marijke heeft 14 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Marijke doet


Bruidsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.