Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ineke

Fotograaf Ineke Huizing

0 reviews

Ineke doet

Architectuur fotograaf

Over Ineke

Mijn drijfveer om te fotograferen is dat ik graag beelden maak van mooie dingen en waar ikzelf als fotograaf een 'Wow wat mooi' gevoel van krijg. Dat kan een close-up zijn, een persoon die door gebruik van het jusite licht er fantatisch uitziet of een natuurfoto. Macrofotografie maakt mij bijna altijd blij, want ik zie dan details die 'normaal gesproken' niet te zien zijn of waar ik niet op let. Als ik foto's maak van mensen dan wil ik dat ze er uit zien zoals ze zijn, maar dan wel op hun best en hun glimlach zien te pakken of als ze in gedachten zijn. Dat kan alleen als ze vertrouwen in mij hebben. Fotograferen maakt mij gelukkig. Reizen maakt mij gelukkig. Vriendschap maakt gelukkig. De glimlach van iemand die het resultaat van mijn foto s ziet maakt mij gelukkig. Leren van andere profesionele fotografen maakt mij gelukkig. Er zijn veel dingen die mij gelukkig maken, maar op de een of andere manier is fotografie de rode draad in mijn leven die mij gelukkig maakt. Fotografie is zo bijzonder omdat het iets is wat je zelf moet doen, zelf het beeld maken, de foto bewerken en zelf op pad gaan. Ik kan uren genieten van bijzondere natuurfoto's die andere mensen gemaakt hebben en de connectie met andere fotografen die over hun werk vertellen. Dan merk je dat je dezelfde passie hebt. Ik wordt gelukkig -of verdrietig- van beelden die voorbij komen. Fotografie is namelijk niet alleen een mooi plaatje schieten, maar ook schrijnende gevallen in de spotlight zetten waardoor er hulp geboden kan worden. Denk maar eens aan oorlogssituaties, natuurrampen en armoede. Een schil contrast, ik weet het. Maar beide zijn redenen wat fotografie zo'n bijzonder vak maakt.

19 jaar ervaring

Fotostudio in Alphen aan Den Rijn

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ineke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ineke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ineke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.