Loading...

Natuurfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Natuurfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Natuur, Lucht & Water

Verfijn je keuze

Natuurfotografie

Natuur foto's om niet te vergeten


Iedereen kent het wel. Het moment dat je een rondje loopt door het bos in de namiddag en de zon langzaam ondergaat. Door de bomen schijnen de prachtige laatste zonnestralen van de dag.

Het bos wordt verlicht door de stralen en alle kleine stofjes zijn zichtbaar. De grond wordt verwarmd en het prachtige beeld van een gouden gloed over het bos komt je tegemoet.

Natuurfotografie is zo makkelijk nog niet. Om een goede natuurfoto te maken, moet je veel geduld hebben. Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke natuurfoto’s? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterestbord: natuurfotografie.

Foto van: Pauline Varkervisser uit Nijmegen

Tips voor het bewaren van bijzondere natuur foto’s

  1. Uitvergroten op de muur: stel je voor dat je echt de meest fantastische natuur foto ooit hebt gemaakt. Eentje die zo in National Geographic voor kan komen ;). Hoe leuk is het om deze foto uit te vergroten en op canva af te drukken en daarna aan de muur te hangen.
  2. Magneten: als je heel veel aparte natuur foto’s hebt, is het leuk om allemaal kleine magneten voor op de ijskast te maken. Zo kan je elke dag als je wat lekkers gaat koken even terugdenken aan dat mooie pure moment in de natuur.
  3. Fotoboek: als je echt heel veel foto’s hebt, is het een idee om een fotoboek te maken. Op Pinterest kan je super veel inspiratie opdoen over mooie en creatieve fotoboeken. Kijk op onze Pinterest voor leuke ideeën.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat jij graag mooie natuurfoto’s wil laten maken. Boek dan altijd een natuurfotograaf via Happix.


Misschien ook interessant voor je?


Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1825+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.