Zussen zijn er altijd voor ons wanneer we ze het meest nodig hebben. Heb je ook zo’n bijzondere band met je zus(je)? Kun je altijd bij je haar terecht met al je vragen en problemen? Maar ook gewoon, voor de gezelligheid? Geef haar dan een fotoshoot cadeau!

Niet van die geposeerde foto’s, want die laten niet zien hoe jouw zus echt is. Is je zus een keukenprinses of juist een zakenvrouw? Dan laten we zien hoe ze lekker staat te kokkerellen. De vieze vingers op de kookboeken laten we natuurlijk niet achterwege. Dat worden leuke en spontane foto’s die een leuke herinnering zijn voor later.

Boek een fotoshoot voor jouw zus(je) bij Happix

Een blijvende herinnering is het mooiste kado om te geven én te krijgen. Zet bijvoorbeeld je familie mooi en leuk op de foto door één van de aangesloten fotografen. Het aanbod is groot, maar wel gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt. Je hebt heel veel standaard familiefoto's, niks mis mee. Als je iets anders/iets unieks wil, dan heeft de fotograaf vast nog goede tips in de aanbieding. 

Daar kunnen wij helaas ter plekke niet bij helpen, maar wel in de voorbereiding. Niks is er zo lastig als de juiste kleding tijdens een shoot met meerdere mensen. Het moet bij elkaar passen, maar niet hetzelfde zijn. 

Daarom hebben wij hieronder vijf tips op een rijtje gezet:

  • Houd het basic en beperk printjes, hierdoor wordt het eindresultaat spontaner en staat de familie centraal en niet de aankleding.
  • Houd rekening met de achtergrond. Worden de foto's gemaakt in het bos of bijvoorbeeld in een studio?
  • Houd rekening met elkaar. Stem de kleuren op elkaar af, maar niet hetzelfde.
  • Lukt dit niet helemaal? Zorg ervoor dat er niet meer dan drie kleuren gebruikt worden en dat deze niet met elkaar 'vloeken'.
  • Neem een extra setje kleding mee, zodat je achteraf meer keuze hebt in de foto's.

Of geef een fotoshoot kadobon!

Dan kan jouw zus(je)zelf de fotograaf en fotoshoot uitzoeken. Met het Fotoshoot kado geef je jouw dierbare een persoonlijke ervaring. Het maakt niet uit waar je woont of welke stijl je mooi vindt, want met 32 soorten fotografie en 1825+ fotografen is er altijd voldoende keuze.

Je kiest zelf het tarief dat je wilt besteden. Na het invullen van je eigen gegevens wordt de cadeaubon naar jouw mail verzonden. Waarom? Zo weet je zeker dat je het kado ontvangt en je zelf kunt kiezen wanneer je de kadobon verzendt! Het Fotoshoot kado is gratis te personaliseren met jouw eigen tekst. Laat zien hoeveel je om iemand geeft en zet hem of haar in het zonnetje. Ten slotte is een blijvende herinnering het mooiste cadeau om te krijgen én te geven.