Loading...

Alle soorten fotografie op Happix overzichtelijk op een rijtje


Hier alle soorten fotografie voor jou gemakkelijk en overzichtelijk op een rijtje! Het maakt niet uit wie of wat je gefotografeerd wilt hebben, want met 50 soorten fotoshoots is er altijd voldoende keuze. Je kan direct aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen is op Happix je locatie in te vullen. Laat je inspireren door de eindeloze categorieën! Weet je al wel wat je wilt? Een portret? Een profielfoto? Bruidsfotografie? Dan kun je gemakkelijk de zoekresultaten verfijnen door de gewenste fotoshoot en een budget te kiezen!

Drone fotografie

Luchtfotografie op een efficiënte en kostendrukkende manier, dat is drone fotografie. Je hebt geen dure vergunningen nodig en het resultaat is verbluffend. Perfect voor natuurgebieden, vastgoed e...

Bekijk alle Dronefotografen

Architectuurfotografie

Het lijkt zo gemakkelijk om een gebouw en al haar schoonheid vast te leggen, maar dit is ook een kunst. Je hebt te maken met de visie van de architect, lichtfactoren en invalshoeken.

Bekijk alle Architectuurfotografen

Auto's & Motoren

Auto’s en motoren fotograferen, het heeft altijd iets stoers. De foto’s zijn tijdloos en gaan jou nog veel plezier beleven. Is de bedrijfsauto net bestickerd of heb je een nieuw model op d...

Bekijk alle Auto & Motorfotografen

Portretfotografie

Iemand op een mooie manier individueel op de foto zetten is portretfotografie. Gebruik dit als cadeau, als profielfoto of op datingwebsites. Laat de echte ik omhoog komen, de fotograaf neemt de tijd.

Bekijk alle Portretfotografen

Modelfotografie

Op zoek naar een fotograaf voor je portfolio? Dan is modelfotografie het type fotografie voor jou. De fotograaf weet hoe jij jezelf het best kan neerzetten, zodat jij de nieuwe Doutzen wordt!

Bekijk alle Modelfotografen

Productfoto's High end

Productfotografie kan twee kanten op gaan, beide verschillen wezenlijk. De high end variant geeft sfeerbeelden en processen weer. Dit in tegenstelling tot de reguliere productfotografie.

Bekijk alle Productfotografen

Groepsportret-fotografie

Leg de band met vrienden en/of familie vast door middel van een groepsportret. Maak die herinneringen tastbaar samen met een leuke, spontane fotograaf. Of dit nu in de studio of op locatie is.

Bekijk alle Groepsportretfotografen

Modefotografie

Bied je persoonlijke kledingcollectie aan door middel van fashion fotografie. Je kunt foto´s laten maken van kledingstukken apart of juist in setjes op de modellen. Verkoop meer en ga los met cr...

Bekijk alle Modefotografen

Reisfotografie

Laat je reis vastleggen op een unieke manier! Zeer geschikt voor brochures, promotiemateriaal en andere websites. Het is uitdagend, maar ontzettend lonend om dit in te zetten.

Bekijk alle Reisfotografen

High end portretfotografie

Wil jij écht onderscheidend in beeld komen op social media of in een jaarverslag? Dan zoek jij high end portretfotografie. Dit is de luxe variant van portretfotografie, waarbij de tijd wordt ge...

Bekijk alle High-end portretfotografen

Industriële fotografie

Dit type fotografie is breed: van productfotografie op locatie tot het in kaart brengen van volledige bedrijfsprocessen. Technische kennis is noodzakelijk, omdat het om complexe structuren gaat.

Bekijk alle Industriële fotografen

Natuurfotografie

De natuur op zijn mooist, nooit hetzelfde en altijd inspirerend. Schoonheid zit in de kleinste details. Hierbij worden de Nederlandse landschappen vastgelegd, zowel bossen als rivieren.

Bekijk alle Natuurfotografen

Zwangerschapsfotografie

Een populaire vorm van fotografie is zwangerschapsfotografie. Hoe mooi is het om met jouw zwangere buik op de foto te staan? De negen maanden vliegen voorbij en de herinnering blijft.

Bekijk alle Zwangerschapsfotografen

Geboortefotografie

Hoe bijzonder: de geboorte van jouw kind vast laten leggen! Het levert prachtige, intieme foto’s op, die je nooit zult vergeten. De geboortefotograaf kan thuis of in ziekenhuis langskomen.

Bekijk alle Geboortefotografen

Landschapsfotografie

Een waanzinnige foto van een mooi landschap aan de muur of in een galerij, het kan met landschapsfotografie. Het materiaal kan tevens gebruikt worden voor promotiedoeleinden.

Bekijk alle Landschapsfotografen

Productfoto's Webshop

Productfotografie kan twee kanten op gaan. Dit is de simpele variant, waarbij de producten statig in beeld worden gebracht. Dit is ideaal voor een webshop! Mooie foto’s verkopen nu eenmaal beter...

Bekijk alle Webshopfotografen

Straatfotografie

Straatfotografie is op straat fotograferen wat op je pad komt. Veel fotografen vinden straatfotografie spannend, want je komt met de camera dichtbij de mensen. Je hebt lef en zelfvertrouwen nodig en d...

Bekijk alle Straatfotografen

Algemene studiofotografie

Zakelijke studiofotografie is een breed begrip. Alles wat geen food- of productfotografie is valt onder deze noemer. Denk aan een op te bouwen set, meubels/keukens en andere zaken.

Bekijk alle Studiofotografen

Vastgoed reportage

Een gepaste ondersteuning bij de verkoop van je vastgoed. Het is een kunst om het vastgoed vast te leggen, zodat het aantrekkelijk is voor de markt. Verkoop sneller met een fotograaf aan je zijde!

Bekijk alle Vastgoedfotografen

Boudoir shoot

Onschuldige, maar zeer stijlvolle vorm van fotografie. Hierbij wordt de mens op zijn mooist weergegeven. Het is artistiek en sensueel. Vaak is het een cadeau aan de partner of voor jezelf.

Bekijk alle Boudoir fotografen

Onderwater fotografie

Onderwaterfotografie is een unieke vorm van fotografie, dat veel vaardigheden en apparatuur vereist van de fotograaf. Zowel flora, fauna als modefoto´s kunnen onder water gemaakt worden.  

Bekijk alle Onderwaterfotografen

Evenementenfotografie

Laat je bezoekers nagenieten van jouw evenement. Of dit nu een festival, borrel of congres is, jij kunt bezoekers weer terugbrengen in het moment. Gebruik dit ook voor de promo van je volgende event.

Bekijk alle Evenementenfotografen

Partyfotografie

Wil jij jouw feestavond professioneel op de foto laten zetten? Het is een uitdaging om de menigte, sfeer en emotie in beeld te brengen, maar de partyfotograaf kan dit met gemak.

Bekijk alle Partyfotografen

Fotoshoot vriendinnen

Wil jij samen met jouw vriendinnen leuke en spontane foto’s laten maken? Maak je mooi op en kies een locatie. Of dit nu een studio of buiten is, maakt geen verschil. Foto’s van jullie apar...

Bekijk alle Vriendinnenshoot fotografen

Luchtfotografie

Luchtfotografie geeft een apart en mooi beeld van bovenaf. Hierbij kun je denken aan evenemententerreinen, woonhuizen of juist natuurgebieden. Goed overleg is noodzakelijk. 

Bekijk alle Luchtfotografen

Sportfotografie

Vliegensvlug en dynamisch. Dat is sportfotografie. Of je nu een registratie wil van een hockeywedstrijd, voetbalset of tennismatch - het kan allemaal met dit type fotografie.

Bekijk alle Sportfotografen

Fotoreportage

Een reportage van een belangrijke gebeurtenis in jouw leven of in de loopbaan van het bedrijf. Welk verhaal wil je vertellen? Het maakt hierbij niet uit of het in de studio is of op locatie.

Bekijk alle Reportagefotografen

Bruidsfotografie

Je bruiloftsreportage is een belangrijke fotoshoot in je leven. Deze dag moet namelijk perfect vastgelegd worden door de bruidsfotograaf. Beelden zeggen meer dan duizend woorden, leg de liefde vast.

Bekijk alle Bruidsfotografen

Kinderfotografie

Kinderen laten zich niet altijd gemakkelijk fotograferen, maar het is altijd een leuke ervaring. Ga voor mooie foto’s van jouw kind en het gezin. Humor en speelsheid spelen een grote rol in kind...

Bekijk alle Kinderfotografen

Google Street View - 360

Verbeter de zichtbaarheid van je bedrijf met een 360 graden rondleiding. Deze virtuele tour kan gebruikt worden op je website, in Street View of in een bedrijfspresentatie.  

Bekijk alle Google Street View fotografen

Interieurfotografie

Wil je je huis of kantoor verkopen/verhuren? Dan zijn goede interieurfoto’s belangrijk. Je geeft potentiële kopers een inkijkje in hun nieuwe leven. Hierbij wordt de juiste invalshoek, lich...

Bekijk alle Interieurfotografen

Glamourfotografie

Voor één dag op en top model met een glamour fotoshoot? Je trekt je mooiste kleren aan, doet je haar mooi in model en zorgt dat je make-up perfect zit. Jij bent er klaar voor.

Bekijk alle Glamourfotografen

Foodfotografie

Een aparte tak van sport is de foodfotografie. Het doel is om mensen te laten proeven en ruiken wat er op dat bord ligt. Het product ligt prachtig gestyled op het bord, alles om de klant te verleiden.

Bekijk alle Foodfotografen

Familiefotografie

Een dierbaar cadeau aan jezelf of aan anderen, dat is familiefotografie! De (klein)kinderen groeien zo snel op. Dit zijn momenten die je samen wil koesteren, de herinneringen blijven.

Bekijk alle Familiefotografen

Concertfotografie

Een goede concertfoto zorgt ervoor dat bezoekers het concert herbeleven en potentiële bezoekers overtuigd raken. De fotograaf pakt de emotie en energie van muzikant en publiek.

Bekijk alle Concertfotografen

Hoogte Fotografie

De hoogtefotograaf gebruikt een statief rond de zeven meter om een ander perspectief te bieden op je evenement, woonhuis of natuurgebied. Je hebt hier geen vergunning voor nodig!

Bekijk alle Hoogtefotografen

Fotoworkshop

Hoe leuk is het om op fotowandeling te gaan door je eigen stad? Deze workshop zorgt dat jij jouw stad beter kan leren kennen én ook de camera. Ga de highlights af en leer beter te fotograferen.

Bekijk alle Workshopfotografen

Profielfoto

Op zoek naar een goede professionele profielfoto? Laat dan een portretfoto maken! Deze foto kun je plaatsen op je cv, LinkedIn, Facebook en Twitter. Dit laat in één oogopslag zien wie ji...

Bekijk alle Social media fotografen

Loveshoot

Heb je nog geen professionele foto’s samen met jouw partner? Ga in de studio of op locatie foto’s maken. Deze zijn zeer geschikt om een verloving of bruiloft aan te kondigen.  

Bekijk alle Loveshootfotografen

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is meer dan het vastleggen van de bedrijfshuisvesting en werkzaamheden. Dit gaat ook om de werknemers, locatie en de lopende processen. Projecteer je bedrijfsfilosofie!

Bekijk alle Bedrijfsfotografen

Watersportfotografie

Dynamisch en snel. Het is een spel van licht, waterdruppels en inspanning van de sporter. Je moet erg goed zijn in het vak, wil je de snel veranderende beelden goed op de foto krijgen.

Bekijk alle Watersportfotografen

Dierenfotografie

Je huisdier is je meest knappe vriend. Vereeuwig je hond, kat, konijn of ander dier en behoud de herinnering aan de mooie tijd die jullie samen hebben. Zowel een portret van het dier als samen is moge...

Bekijk alle Dierenfotografen

Tuin & Botanisch

Een prachtige fotoreportage een tuin, waarin de sfeer volledige gevat is. Je kunt hierbij het ontwerp van tuinarchitect terugvinden of juist de kleine details van de bijzondere planten en bloemen.

Bekijk alle Tuin & Botanische fotografen

Theaterfotografie

Op zoek naar de mooiste theaterfotografie voor jouw voorstelling? Een goede theaterfoto levert bezoekers op, is mooi promotiemateriaal en geeft de hoogtepunten weer.

Bekijk alle Theaterfotografen

Newborn & Baby fotografie

Laat jouw baby aan de wereld zien met newborn fotografie. Als trotse ouders wil je je baby laten zien aan de wereld. Niemand kan het jou kwalijk nemen!

Bekijk alle Newborn & Babyfotografen

Fotoshoot vrijgezellenfeest

De laatste dag als vrijgezel is iets bijzonders, maak daarom de vrijgezellendag van je vriend(in) complet met een leuke fotoshoot. De fotograaf maakt foto’s van jouw vriendin en jullie als groep...

Bekijk alle Vrijgezellenshoot fotografen

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.