Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Woerden
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Woerden? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Woerden? Het is de hoofdstad van Het Groene Hart. Woerden stamt uit de Romeinse tijd, hier kun je nog steeds invloeden van vinden. Er zijn genoeg prachtige locaties om je foto’s te laten maken.

Collage van particuliere soorten fotografie

Zo kun je in het centrum terecht bij het prachtige kasteel en de Bonaventurakerk. Het Stedehuys, een prachtig oud, karakteristiek pand (met een heuse schandpaal) mag je ook niet missen. Evenals het kerkplein met de Petruskerk.

Naast deze prachtige panden in het centrum, zijn er ook parken en recreatiegebieden in en rondom Woerden met een heerlijke ontspannen sfeer. Zo heb je Landgoed Bredius met zijn vele wandel- en fietspaden, water en fruitbomen. Je kan in woerden makkelijk de hele dag vertoeven.

In de omgeving kun je Kasteel de Haar vinden, het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. De tuin die erbij zit is tevens een grote aanrader. Hier lukt het gegarandeerd om een mooie foto vast te leggen.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Woerden en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Woerden wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Woerden

Vind de fotograaf in Woerden die bij jou past

Fotograaf Woerden? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Woerden in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Woerden en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Woerden.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Woerden weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Woerden te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Woerden?

De prijs van je fotoshoot in Woerden hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Woerden kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Woerden: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Woerden: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Woerden: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Woerden via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken