Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Voorschoten
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Voorschoten? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Voorschoten? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. En ook na je fotoshoot is er genoeg te doen.

Pak de fiets en proef, beleef en ontdek de Parel aan de Vliet. Er valt van alles te beleven; je ontdekt het zilver verleden van het dorp en fietst langs vele monumenten die in deze online fietsroute uitgelegd worden. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Ontdek de prachtige parken, pak een terrasje aan de Voorstraat en loop door de kasteeltuinen van Kasteel Duivenvoorde, onderweg op deze belevingsroute die voert langs landerijen en water.

Kasteel en landgoed Duivenvoorde vormen een uniek ensemble waarvan de wortels teruggaan tot in de 13de eeuw. Bijzonder is dat het kasteel met inboedel al die tijd binnen de familie is gebleven via vererving - en dus nooit is verkocht.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Voorschoten en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Voorschoten wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Voorschoten

Vind de fotograaf in Voorschoten die bij jou past

Fotograaf Voorschoten? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Voorschoten in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Voorschoten en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Voorschoten.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Voorschoten weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Voorschoten te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Voorschoten?

De prijs van je fotoshoot in Voorschoten hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Voorschoten kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Voorschoten: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Voorschoten: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Voorschoten: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Voorschoten via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken