Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Voorburg
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Voorburg? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Voorburg? Het is een leuke plek in Zuid-Holland om mooie foto’s te laten maken.

Bijvoorbeeld bij een van de bezienswaardigheden zoals de Martinuskerk, een gotische kerk uit circa 1200 of Huize Swaensteyn, een herberg uit de 16e eeuw, nu onderdeel gemeentehuis. Goede plekken om portretfoto’s vast te leggen met een historisch tintje.

Collage van particuliere soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Voorburg en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Voorburg wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Voorburg

Vind de fotograaf in Voorburg die bij jou past

Fotograaf Voorburg? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Voorburg in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Voorburg en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Voorburg.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Voorburg weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Voorburg te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Voorburg?

De prijs van je fotoshoot in Voorburg hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Voorburg kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Voorburg: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Voorburg: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Voorburg: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Voorburg via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken