Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Venlo
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Venlo? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Venlo? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Een bekende fotolocatie in Venlo is de oude hangar van Vliegbasis Venlo-Herongen. De vliegbasis werd gebruikt door de Duitsers als vliegveld in de Tweede Wereldoorlog. Nadat de basis verwoest was en de Duitsers waren vertrokken namen de Amerikanen de vliegbasis over, zij bouwden het weer op. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Tegenwoordig is het grootste deel van het terrein een natuurgebied, Groote Heide geheten. Door het verleden wat de plek met zich meedraagt is het een unieke fotolocatie.

Voor een meer natuurlijke setting is het Zwarte Water een aanrader. Het Zwarte Water is een gevarieerd natuurgebied rond de Venkoelen, een oude meander van de Maas. Het bestaat uit vochtige en droge bostypen, grasland en kleine heide-restanten. Perfect voor een fotoshoot in de natuur!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Venlo en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Venlo wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Venlo

Vind de fotograaf in Venlo die bij jou past

Fotograaf Venlo? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Venlo in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Venlo en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Venlo.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Venlo weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Venlo te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Venlo

Wat kost fotografie in Venlo?

De prijs van je fotoshoot in Venlo hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Venlo kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Venlo: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Venlo: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Venlo: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Venlo via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Venlo?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Venlo is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Venlo?

Kies eerst Venlo als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Venlo die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken