Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Venlo
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Venlo

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Venlo? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Een bekende fotolocatie in Venlo is de oude hangar van Vliegbasis Venlo-Herongen. De vliegbasis werd gebruikt door de Duitsers als vliegveld in de Tweede Wereldoorlog. Nadat de basis verwoest was en de Duitsers waren vertrokken namen de Amerikanen de vliegbasis over, zij bouwden het weer op. 

Tegenwoordig is het grootste deel van het terrein een natuurgebied, Groote Heide geheten. Door het verleden wat de plek met zich meedraagt is het een unieke fotolocatie.

Voor een meer natuurlijke setting is het Zwarte Water een aanrader. Het Zwarte Water is een gevarieerd natuurgebied rond de Venkoelen, een oude meander van de Maas. Het bestaat uit vochtige en droge bostypen, grasland en kleine heide-restanten. Perfect voor een fotoshoot in de natuur!

Alle fotografen in de regio van Venlo weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Venlo en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Venlo wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Venlo

Vind de fotograaf in Venlo die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Venlo in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Venlo die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Venlo? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het goede en spontane foto’s worden.

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken