Een fotograaf in Venlo boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Venlo boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Venlo


Model fotoshoot

In Venlo

Al voor €200

Fotograaf Ruud

Reis fotoshoot

In Roermond

Al voor €61

Fotograaf Edith

Dieren fotoshoot

In Roermond

Al voor €95

Fotograaf Charlotte

Bruids fotoshoot

In Asten

Al voor €495

Fotograaf Emily

Dieren fotoshoot

In Asten

Al voor €125

Fotograaf Hans

Venlo is een stad in het noordelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. Venlo is een handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum van zowel de omliggende dorpen als Duitsland. Daarom kun je overal in het centrum ook de Duitse aanwijzingen vinden. De gemeente Venlo grenst direct aan de Duitse districten Kleef en Viersen. 

Een bekende fotolocatie in Venlo is de oude hangar van Vliegbasis Venlo-Herongen. Deze vliegbasis werd tussen 1940 en 1941 aangelegd als Duitse Fliegerhorst. De vliegbasis werd gebruikt door de Duitsers als vliegveld in de Tweede Wereldoorlog. Nadat de basis verwoest was en de Duitsers waren vertrokken namen de Amerikanen de vliegbasis over, zij bouwden het weer op. Tegenwoordig is het grootste deel van het terrein een natuurgebied, Groote Heide geheten. Door het verleden wat de plek met zich meedraagt is het een unieke fotolocatie.

Voor een meer natuurlijke setting is het Zwarte Water een aanrader. Het Zwarte Water is een gevarieerd natuurgebied rond de Venkoelen, een oude meander van de Maas. Het bestaat uit vochtige en droge bostypen, grasland en kleine heide-restanten. Het gebied kenmerkt zich door de veelzijdigheid aan grond-typen, waarvan de oudste stammen uit het Perm.


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1675+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.