Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Veenendaal
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Veenendaal? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Veenendaal? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Het is een groot dorp en heeft een mooi centrum. Je kunt hier terecht voor een hapje eten, een stevige wandeltocht, cultuur en natuurlijk een fotoshoot. Er is van alles te beleven. Bijvoorbeeld de wielerwedstrijd, Klassiek aan de Grift, Fuze Outdoor, Triathlon Veenendaal, Lampegietersweek en Lampegietersavond.

Het dorp heeft officieel geen stadsrechten meer maar voelt voor veel inwoners van Veenendaal, met drie stations, een groot winkelcentrum, een theater en nog veel meer voorzieningen, wel als een stad.

Collage van particuliere soorten fotografie

De oorsprong van de term winkelstad Veenendaal vind je natuurlijk is het centrum. Dit centrum, ook wel ’t Dorp, bestaat uit meer dan driehonderd winkels. Deze worden door inwoners uit de hele provincie Utrecht gebruikt.

Een deel van die winkels vind je in de overdekte winkelcentra Passage-De Corridor en de Scheepjeshof. Ook vind je in Veenendaal centrum grachten, waaronder de Brouwersgracht, die verwijzen naar vroeger, toen het dorp nog watergangen had.

Er zijn genoeg verwijzingen naar het verleden te vinden. Zo heb je korenmolens De Vriendschap en De Nieuwe Molen, verscheidene statige villa's (zoals De Berk) en prachtige kerken zoals de Oude Kerk, Brugkerk, St. Salvator-kerk, Sionskerk, kerk 'Sola Fide' en kerk 'Eben-Haezer'.

Ten zuidwesten van Veenendaal ligt de Prattenburgse Berg, wat deel uitmaakt van de stuwwal Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige locatie om een buitenshoot te plannen!

Veenendaal is een aantrekkelijk dorp om in te ondernemen: het ligt tussen Arnhem, Utrecht en Amersfoort in. Een gunstige ligging voor vestiging en groei van bedrijven. Daarnaast weten ook veel bedrijven op het gebied van productie, logistiek en creativiteit Veenendaal te vinden.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio van Veenendaal weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Veenendaal en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Veenendaal wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Veenendaal

Vind de fotograaf in Veenendaal die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Veenendaal in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Veenendaal die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Veenendaal? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost een fotograaf in Veenendaal?

De kosten voor een professionele fotograaf in Veenendaal kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. De prijs van je fotoshoot hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt.

Voor particuliere fotografie zijn de kosten gemiddeld €125,- tot €325,-. Bij reportages ligt dit iets anders, daarvan zijn de kosten gemiddeld €450,- en €950,-. Voor zakelijke fotografie liggen de kosten gemiddeld tussen de €375,- en €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken