Een fotograaf in Sneek boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Sneek boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Sneek


Bedrijfs fotoshoot

In Easterein

Al voor €121

Fotograaf Willy

Google Street View fotoshoot

In Gaastmeer

Al voor €333

Fotograaf Jan Dirk

Bedrijfs fotoshoot

In Joure

Al voor €133

Fotograaf Lizette

Portret fotoshoot

In Leeuwarden

Al voor €75

Fotograaf Nico

Reportage fotoshoot

In Leeuwarden

Al voor €255

Fotograaf Natalia

2 reviews

Reis fotoshoot

In Leeuwarden

Al voor €303

Fotograaf Mike

De pittoreske plaats Sneek is met ruim 33.000 inwoners de derde plaats van Friesland. Sneek, dat in het Fries ook wel Snits wordt genoemd, ligt ten zuidwesten van Leeuwarden en is de grootste plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. De stad staat vanwege zijn historische binnenstad bekend om de vele prachtige fotolocaties. Het staat echter niet alleen bekend om zijn prachtige binnenstad, maar ook vanwege het Friese merengebied. Dit maakt het een echte waterstad. Er is veel te doen qua watersport, maar je kunt ook in Sneek terecht voor cultuur, gezelligheid en eettentjes. 

Zoals gezegd heeft Sneek een prachtige historische binnenstad. De cultuur, monumenten en stadsgrachten maken de stad een bron van bezienswaardigheden! De meest bekende bezienswaardigheid is zonder twijfel de Waterpoort uit 1613, het symbool van de rijkdom van de stad. Ook is de Grote Martinikerk een bouwwerk dat prachtig op de gevoelige plaat kan worden vastgelegd. Naast deze bekende bezienswaardigheden is het gebied rondom de Grote Martinikerk het oudste gebied van Sneek, waar de pittoreske straatjes een prachtplek zijn voor fotografie. 

Sneek kent een centrale ligging in het Friese merengebied. Het grootste en bekendste meer dat dichtbij de stad ligt is het Sneekermeer. Het merengebied leent zich prachtig voor natuurshoots, maar ook een bruidsshoot in de vrije natuur ziet er prachtig uit. De levendigste periode in Sneek is de sneekweek, een week waarin tal van evenementen en zeilwedstrijden worden georganiseerd. Dit is niet alleen leuk om te fotograferen, maar ook gewoon heel leuk om naartoe te gaan!


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.