Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Sneek
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Sneek? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Sneek? De stad staat vanwege zijn historische binnenstad bekend om de vele prachtige fotolocaties. Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Het staat echter niet alleen bekend om zijn prachtige binnenstad, maar ook vanwege het Friese merengebied. Dit maakt het een echte waterstad. Er is veel te doen qua watersport, maar je kunt ook in Sneek terecht voor cultuur, gezelligheid en eettentjes. 

Sneek, dat in het Fries ook wel Snits wordt genoemd, ligt ten zuidwesten van Leeuwarden en is de grootste plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. De cultuur, monumenten en stads grachten maken de stad een bron van bezienswaardigheden!

Collage van particuliere soorten fotografie

De meest bekende bezienswaardigheid is zonder twijfel de Waterpoort uit 1613, het symbool van de rijkdom van de stad. Ook is de Grote Martinikerk een bouwwerk dat prachtig op de gevoelige plaat kan worden vastgelegd. 

Naast deze bekende bezienswaardigheden is het gebied rondom de Grote Martinikerk het oudste gebied van Sneek, waar de pittoreske straatjes een prachtplek zijn voor fotografie. 

Sneek kent een centrale ligging in het Friese merengebied. Het grootste en bekendste meer dat dichtbij de stad ligt is het Sneekermeer. Het merengebied leent zich prachtig voor natuurshoots, maar ook een bruidsshoot in de vrije natuur ziet er prachtig uit. 

De levendigste periode in Sneek is de sneekweek, een week waarin tal van evenementen en zeilwedstrijden worden georganiseerd. Dit is niet alleen leuk om te fotograferen, maar ook gewoon heel leuk om naartoe te gaan!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Sneek en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Sneek wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Sneek

Vind de fotograaf in Sneek die bij jou past

Fotograaf Sneek? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Sneek in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Sneek en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Sneek.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Sneek weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Sneek te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Sneek?

De prijs van je fotoshoot in Sneek hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Sneek kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Sneek: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Sneek: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Sneek: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Sneek via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken