Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Sneek
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Sneek? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Sneek? De stad staat vanwege zijn historische binnenstad bekend om de vele prachtige fotolocaties. Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Het staat echter niet alleen bekend om zijn prachtige binnenstad, maar ook vanwege het Friese merengebied. Dit maakt het een echte waterstad. Er is veel te doen qua watersport, maar je kunt ook in Sneek terecht voor cultuur, gezelligheid en eettentjes. 

Sneek, dat in het Fries ook wel Snits wordt genoemd, ligt ten zuidwesten van Leeuwarden en is de grootste plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. De cultuur, monumenten en stads grachten maken de stad een bron van bezienswaardigheden!

De meest bekende bezienswaardigheid is zonder twijfel de Waterpoort uit 1613, het symbool van de rijkdom van de stad. Ook is de Grote Martinikerk een bouwwerk dat prachtig op de gevoelige plaat kan worden vastgelegd. 

Naast deze bekende bezienswaardigheden is het gebied rondom de Grote Martinikerk het oudste gebied van Sneek, waar de pittoreske straatjes een prachtplek zijn voor fotografie. 

Sneek kent een centrale ligging in het Friese merengebied. Het grootste en bekendste meer dat dichtbij de stad ligt is het Sneekermeer. Het merengebied leent zich prachtig voor natuurshoots, maar ook een bruidsshoot in de vrije natuur ziet er prachtig uit. 

De levendigste periode in Sneek is de sneekweek, een week waarin tal van evenementen en zeilwedstrijden worden georganiseerd. Dit is niet alleen leuk om te fotograferen, maar ook gewoon heel leuk om naartoe te gaan!

Alle fotografen in de regio van Sneek weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Sneek en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Sneek wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Sneek

Vind de fotograaf in Sneek die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Sneek in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Sneek die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Sneek? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten ervoor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost een fotograaf in Sneek?

De kosten voor een professionele fotograaf in Sneek kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. De prijs van je fotoshoot hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt.

Voor particuliere fotografie zijn de kosten gemiddeld €125,- tot €325,-. Bij reportages ligt dit iets anders, daarvan zijn de kosten gemiddeld €450,- en €950,-. Voor zakelijke fotografie liggen de kosten gemiddeld tussen de €375,- en €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken