Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Sittard-Geleen
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Sittard-Geleen? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Sittard-Geleen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken.

Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda.

Collage van particuliere soorten fotografie

Wie van kastelen houdt, kijkt in Sittard-Geleen ook zijn ogen uit. Of het nu gaat om een indrukwekkende ruïne, of om een schitterend gerestaureerde burcht; het zijn steeds markante monumenten met een boeiend verhaal. Perfect voor fotografie met een historisch tintje.

Er is veel natuur te vinden in deze heuvelrijke omgeving. Dit kun je gebruiken voor gave fotoshoots van welke aard dan ook. Hierbij kun je denken aan Kasteelpark Born, Stadbroekermolen, de Basiliek van Sittard-Geleen en Landschapspark De Graven. In de studio kan altijd nog! 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Sittard-Geleen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Sittard-Geleen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Sittard-Geleen

Vind de fotograaf in Sittard-Geleen die bij jou past

Fotograaf Sittard-Geleen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Sittard-Geleen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Sittard-Geleen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Sittard-Geleen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Sittard-Geleen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Sittard-Geleen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Sittard-Geleen?

De prijs van je fotoshoot in Sittard-Geleen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Sittard-Geleen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Sittard-Geleen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Sittard-Geleen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Sittard-Geleen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Sittard-Geleen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken