Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Schiedam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Schiedam? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Schiedam? Deze stad staat vooral bekend om de jenever, historische binnenstad met grachten en de hoogste windmolens. Het is echter ook een leuke stad om mooie foto’s te laten maken.

In Schiedam ruik, proef en zie je overal jenever en gin. In de historische binnenstad herinneren veel gebouwen en de 6 hoogste molens nog aan de tijd dat Schiedam het internationale hart van de jeneverindustrie was.

Collage van particuliere soorten fotografie

Mooie bezienswaardigheden zijn het stadhuis op de Grote Markt, de St Janskerk en de grachten van de stad. Er zijn genoeg oude woningen in de binnenstad die jouw aandacht zal trekken. Ideaal voor een prachtige foto met een historisch tintje!

Ook voor mooie natuur landschappen kun je terecht in Schiedam. Zo heb je de voorbeeldtuinen van VC De Groene Raat, Natuurspeeltuin Kethelpoort, heemtuin 't Hoefblad, de Plantage (oudste stadspark van Nederland) en het prinses Beatrixpark. Genoeg te doen en beleven!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Schiedam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Schiedam wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Schiedam

Vind de fotograaf in Schiedam die bij jou past

Fotograaf Schiedam? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Schiedam in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Schiedam en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Schiedam.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Schiedam weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Schiedam te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Schiedam?

De prijs van je fotoshoot in Schiedam hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Schiedam kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Schiedam: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Schiedam: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Schiedam: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Schiedam via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken