Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Roosendaal
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Roosendaal? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Roosendaal? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Roosendaal heeft bijna 80.000 inwoners en heeft een gezellig centrum waar je prima terecht kunt voor een drankje of hapje. Maar Roosendaal biedt ook prima plek voor een leuke fotoshoot. Of het nu gaat om een bedrijfsreportage, natuurfotografie of familiefotografie, in Roosendaal zit je goed.

Hoewel Roosendaal niet écht veel biedt op het vlak van architectuur of stadsinrichting, biedt het wel variatie van omgeving. Je kunt namelijk ten zuiden van Roosendaal ook de natuur rondom Nispen en Essen. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Ook kun je eens naar de Outlet shopping Mall Rosada. Of je maakt de actie fotoshoot bij Indoor Skydive of een mooie shoot op Breda International Airport. Zo veel mogelijkheden! Het museum Tongerlohuys biedt een klein kijkje in de geschiedenis van Roosendaal. Op de eerste verdieping van dit museum staat een vaste collectie met voorwerpen die ofwel religieus dan wel voor de industrie of het dagelijks leven belangrijk zijn geweest.

Elke maandag is er midden in de binnenstad op de Nieuwe Markt in Roosendaal een uitgebreide weekmarkt te vinden. Er staan kraampjes met groente en fruit, mode, haaraccessoires, make-up, muziek, interieur, alles voor de fiets, dierenbenodigdheden, stof, lingerie, planten en bloemen, maar ook franse delicatessen en Hollandse vis.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Roosendaal en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Roosendaal wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Roosendaal

Vind de fotograaf in Roosendaal die bij jou past

Fotograaf Roosendaal? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Roosendaal in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Roosendaal en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Roosendaal.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Roosendaal weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Roosendaal te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Roosendaal?

De prijs van je fotoshoot in Roosendaal hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Roosendaal kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Roosendaal: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Roosendaal: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Roosendaal: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Roosendaal via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken