Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Roosendaal
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Roosendaal

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Roosendaal? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Roosendaal heeft bijna 80.000 inwoners en heeft een gezellig centrum waar je prima terecht kunt voor een drankje of hapje. Maar Roosendaal biedt ook prima plek voor een leuke fotoshoot. Of het nu gaat om een bedrijfsreportage, natuurfotografie of familiefotografie, in Roosendaal zit je goed.

Hoewel Roosendaal niet écht veel biedt op het vlak van architectuur of stadsinrichting, biedt het wel variatie van omgeving. Je kunt namelijk ten zuiden van Roosendaal ook de natuur rondom Nispen en Essen. 

Ook kun je eens naar de Outlet shopping Mall Rosada. Of je maakt de actie fotoshoot bij Indoor Skydive of een mooie shoot op Breda International Airport. Zo veel mogelijkheden! Het museum Tongerlohuys biedt een klein kijkje in de geschiedenis van Roosendaal. Op de eerste verdieping van dit museum staat een vaste collectie met voorwerpen die ofwel religieus dan wel voor de industrie of het dagelijks leven belangrijk zijn geweest.

Elke maandag is er midden in de binnenstad op de Nieuwe Markt in Roosendaal een uitgebreide weekmarkt te vinden. Er staan kraampjes met groente en fruit, mode, haaraccessoires, make-up, muziek, interieur, alles voor de fiets, dierenbenodigdheden, stof, lingerie, planten en bloemen, maar ook franse delicatessen en Hollandse vis.

Alle fotografen in de regio van Roosendaal weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Roosendaal en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Roosendaal wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Roosendaal

Vind de fotograaf in Roosendaal die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Roosendaal in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Roosendaal die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Roosendaal? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken