Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Roermond
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Roermond? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Roermond? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Voornamelijk vanwege de historische gebouwen, natuur in de omgeving en natuurlijk het water!

Collage van particuliere soorten fotografie

Zo heb je de prachtige Munsterkerk, de Sint-Christoffelkathedraal, het stadhuis, kasteel Hattem, Prinsenhof en de Stenen Brug over de Roer. Genoeg te zien! Zo is het ook centrum een beschermd stadsgezicht. Ook heb je stadspark de Kartuis in de binnenstad. 

Het mooiste is echter toch wel Natuurpark Hattem. Hier kun je verschillende hoogteverschillen en een diversiteit in flora en fauna vinden, ook is er een mooi wandelpad aanwezig. Super om goede portretfoto’s vast te leggen.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Roermond en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Roermond wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Roermond

Vind de fotograaf in Roermond die bij jou past

Fotograaf Roermond? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Roermond in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Roermond en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Roermond.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Roermond weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Roermond te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Roermond?

De prijs van je fotoshoot in Roermond hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Roermond kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Roermond: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Roermond: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Roermond: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Roermond via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken