Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Papendrecht
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Papendrecht? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Papendrecht? Papendrecht is een prachtig verrassend en modern dijkdorp. Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken.

De oorspronkelijke bewoners van het gebied vestigden zich rond 1105 langs de rivier de Merwede. Papendrecht is een groene gemeente en is de laatste jaren uitgegroeid tot een economisch, cultureel en sportief welvarende plaats met ruim 32.000 inwoners. 

De bewoners in Papendrecht bestaan uit een bont gezelschap van geboren en getogen Papendrechters, forensen en medewerkers van de vele mooie bedrijven zich in de loop der jaren hebben gevestigd in Papendrecht. Papendrecht is qua bewoners ook een multiculturele plaats.

Het gemeentewapen van Papendrecht bevat drie molens: een trasmolen, een korenmolen en een poldermolen. De drie afgebeelde molens zijn er niet meer, maar in het Park Noord Hoekse Wiel staat sinds 30 augustus 1980 een (verkleinde) weidemolen als herinnering aan die tijd. De molen is gerestaureerd en wordt weer vaak bemalen door molenaars.

Alle fotografen in de regio van Papendrecht kunnen je echter de mooiste plekken laten zien om foto’s te maken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Papendrecht en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Papendrecht wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Papendrecht

Vind de fotograaf in Papendrecht die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Papendrecht in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Papendrecht die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Papendrecht? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten ervoor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost een fotograaf in Papendrecht?

De kosten voor een professionele fotograaf in Papendrecht kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. De prijs van je fotoshoot hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt.

Voor particuliere fotografie zijn de kosten gemiddeld €125,- tot €325,-. Bij reportages ligt dit iets anders, daarvan zijn de kosten gemiddeld €450,- en €950,-. Voor zakelijke fotografie liggen de kosten gemiddeld tussen de €375,- en €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken