Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Oss
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Oss? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Oss? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Oss is omringd door verschillende landschappen en ligt geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid.

Één van de mooie plekken in Oss is het Hoessenbosch openluchttheater. Het theater wordt buiten de voorstellingen verhuurd, dit kan daarom een mooie locatie zijn voor een fotoshoot. Naast de tribune, het toneel, de regieruimte en de licht- en geluids faciliteiten, zijn er op het terrein nog meer mogelijkheden. 

Collage van particuliere soorten fotografie

De verschillende paden, bossen en heuvels rond het theater zijn ideaal voor verscheidene soorten shoots. Een andere gave locatie is Hortus Haren, de grootste botanische tuin van Nederland. 

In deze tuin zijn diverse planten uit de hele wereld te vinden, zo ook uit streken in Nederland. Er is een speciale Chinese tuin, die in 1995 werd geopend door toenmalig Koningin Beatrix. Het beschikt over paviljoens, een vijver en een waterval, uniek en zeer geschikt voor jouw fotoshoot.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Oss en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Oss wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Oss

Vind de fotograaf in Oss die bij jou past

Fotograaf Oss? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Oss in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Oss en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Oss.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Oss weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Oss te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Oss

Wat kost fotografie in Oss?

De prijs van je fotoshoot in Oss hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Oss kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Oss: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Oss: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Oss: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Oss via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Oss?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Oss is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Oss?

Kies eerst Oss als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Oss die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken