Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Oss
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1800+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.5

Vergelijk iedere fotograaf in Oss

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Oss? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Oss is omringd door verschillende landschappen en ligt geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid.

Één van de mooie plekken in Oss is het Hoessenbosch openluchttheater. Het theater wordt buiten de voorstellingen verhuurd, dit kan daarom een mooie locatie zijn voor een fotoshoot. Naast de tribune, het toneel, de regieruimte en de licht- en geluids faciliteiten, zijn er op het terrein nog meer mogelijkheden. 

De verschillende paden, bossen en heuvels rond het theater zijn ideaal voor verscheidene soorten shoots. Een andere gave locatie is Hortus Haren, de grootste botanische tuin van Nederland. 

In deze tuin zijn diverse planten uit de hele wereld te vinden, zo ook uit streken in Nederland. Er is een speciale Chinese tuin, die in 1995 werd geopend door toenmalig Koningin Beatrix. Het beschikt over paviljoens, een vijver en een waterval, uniek en zeer geschikt voor jouw fotoshoot.

Alle fotografen in de regio van Oss weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Oss en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Oss wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! 

Meest gekozen fotografen in Oss

Vind de fotograaf in Oss die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1800+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Oss in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Oss die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Oss? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken