Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Oosterhout
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Oosterhout? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Oosterhout? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Oorspronkelijk waren er zeven slotjes in Oosterhout, die worden omringd door de Slotparken, die gekenmerkt worden door vijvers en hoog geboomte. Deze slotjes zijn helaas alleen aan de buitenkant te bewonderen, maar het is zeker de moeite waard. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Verder zijn er veel katholieke monumenten te vinden in de stad, zosld Sint Jansbasiliek, Heilig Hartkerk en Onze-Lieve-Vrouweabdij (die nog bewoond wordt door de zusters Benedictinessen). 

Naast de historische kern, zijn er ook een aantal prachtige locaties in de natuur. Zo is de Seterse Hoeve een zeer populaire trouwlocatie en kun je terecht bij de Vrachelse Heide en de Oosterheide.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio van Oosterhout weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Oosterhout en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Oosterhout wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Oosterhout

Vind de fotograaf in Oosterhout die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Oosterhout in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Oosterhout die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Oosterhout? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Wat kost een fotograaf in Oosterhout?

De kosten voor een professionele fotograaf in Oosterhout kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. De prijs van je fotoshoot hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt.

Voor particuliere fotografie zijn de kosten gemiddeld €125,- tot €325,-. Bij reportages ligt dit iets anders, daarvan zijn de kosten gemiddeld €450,- en €950,-. Voor zakelijke fotografie liggen de kosten gemiddeld tussen de €375,- en €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken