Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Nieuwegein
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Nieuwegein

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Nieuwegein? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken.

Collage van particuliere soorten fotografie

Nieuwegein is een gemeente en plaats in Utrecht. Het ligt gunstig aan de rivier de Lek, waardoor je een mooie omgeving hebt. Er lopen verschillende kanalen door en langs de stad. Zo heb je het Amsterdam-Rijnkanaal, het Lekkanaal en het Merwedekanaal. 

Vreeswijk is een voormalig dorp en is met Jutphaas tot Nieuwegein samengevoegd, nu zijn het wijken binnen de plaats geworden. Het is een charmante plaats met haven, die nog in gebruik is. Er zijn twee beschermde stadsgezichten aanwezig, wat vrij uniek is in Nederland! 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Nieuwegein en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Nieuwegein wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Nieuwegein

Vind de fotograaf in Nieuwegein die bij jou past

Fotograaf Nieuwegein? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Nieuwegein in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Nieuwegein en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Nieuwegein.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Nieuwegein weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Nieuwegein te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Nieuwegein?

De prijs van je fotoshoot in Nieuwegein hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Nieuwegein kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Nieuwegein: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Nieuwegein: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Nieuwegein: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Nieuwegein via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken