Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Middelburg
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Middelburg? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Middelburg? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Middelburg heeft een rijke geschiedenis, waarbij zelfs de vikingen nog een rol hebben gespeeld. In het centrum kun je meerdere prachtig gebouwen vinden die stammen uit 15de en 16de eeuw. 

Het Abdij van Middelburg heeft toren van bijna 91 meter die de Lange Jan wordt genoemd, dit is voor velen het symbool van de stad. Deze toren grenst aan de Nieuwe Kerk, hierin bevindt zich het marmeren graf van de zeehelden Evertsen. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Het Stadshuis is een duidelijke eye-catcher op de markt van Middelburg, in de gevel kun je beelden vinden van graven en gravinnen die geregeerd hebben over Zeeland. 

Naast dit Stadhuis en de Abdij zijn andere bekende monumenten: Sint Jorisdoelen, van Van de Perrehuis en Huize 's Hertogenbosch. Dit is maar een klein aantal, want Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland, ondanks dat het veel kleiner is dan de andere steden in de top vijf. 

Verder zijn er genoeg wandelroutes te vinden, gezien de gunstige ligging op het voormalige eiland. Er zijn diverse stevige wandelingen, zoals de Reede van Middelburg en de oever langs de Veerse Watergang. Genoeg mooie locaties langs deze routes voor een fotoshoot in de open lucht! 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Middelburg en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Middelburg wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Middelburg

Vind de fotograaf in Middelburg die bij jou past

Fotograaf Middelburg? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Middelburg in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Middelburg en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Middelburg.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Middelburg weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Middelburg te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Middelburg?

De prijs van je fotoshoot in Middelburg hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Middelburg kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Middelburg: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Middelburg: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Middelburg: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Middelburg via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken