Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Middelburg
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Middelburg

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Middelburg? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Middelburg heeft een rijke geschiedenis, waarbij zelfs de vikingen nog een rol hebben gespeeld. In het centrum kun je meerdere prachtig gebouwen vinden die stammen uit 15de en 16de eeuw. 

Het Abdij van Middelburg heeft toren van bijna 91 meter die de Lange Jan wordt genoemd, dit is voor velen het symbool van de stad. Deze toren grenst aan de Nieuwe Kerk, hierin bevindt zich het marmeren graf van de zeehelden Evertsen. 

Het Stadshuis is een duidelijke eye-catcher op de markt van Middelburg, in de gevel kun je beelden vinden van graven en gravinnen die geregeerd hebben over Zeeland. 

Naast dit Stadhuis en de Abdij zijn andere bekende monumenten: Sint Jorisdoelen, van Van de Perrehuis en Huize 's Hertogenbosch. Dit is maar een klein aantal, want Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland, ondanks dat het veel kleiner is dan de andere steden in de top vijf. 

Verder zijn er genoeg wandelroutes te vinden, gezien de gunstige ligging op het voormalige eiland. Er zijn diverse stevige wandelingen, zoals de Reede van Middelburg en de oever langs de Veerse Watergang. Genoeg mooie locaties langs deze routes voor een fotoshoot in de open lucht! 

Alle fotografen in de regio van Middelburg weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Middelburg en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Middelburg wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Middelburg

Vind de fotograaf in Middelburg die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Middelburg in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Middelburg die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Middelburg? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken