Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Meppel
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Meppel

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Meppel? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Deze kun je makkelijk zelf ontdekken. Hiervoor heeft Meppel de Groene Muggen. 

Dit zijn in het groen geklede mensen die je overal in de stad tegenkomt. Ze zijn er speciaal voor bezoekers, weten alles over de stad en helpen je waar ze maar kunnen. Gratis en gastvrij, omdat ze simpelweg trots zijn op hun stad en hun geluk met je willen delen.

De naam 'mug' komt trouwens niet zomaar ergens vandaan. Het komt uit een volksverhaal van een nacht waarin veel inwoners dachten dat de kerktoren in brand stond, omdat er een rookwolk om de toren hing. Loos alarm gelukkig, het bleek een zwerm vuurvliegen of muggen te zijn, maar de bijnaam was geboren. 

De oude handelsstad in het uiterste zuidwesten van Drenthe is niet heel groot, maar heeft veel bezienswaardigheden. Er zijn veel plekken voor een mooie fotoshoot met een historisch tintje. 

Bijvoorbeeld langs de grachten met Amsterdamse namen als Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Of de grote Mariakerk, de watertoren, molen De Weert, molen De Vlijt, het station of de historische binnenstad met al zijn pakhuizen en pleinen.

In en rond Meppel is veel groen. Mensen worden gelukkig van groen en daarom is de natuur zeer belangrijk voor de stad. Meppel heeft mooie parken, waaronder het Wilheminapark. Op de laatste zondag van de zomervakantie vindt hier Picknick in the Park plaats.

Alle fotografen in de regio van Meppel weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Meppel en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Meppel wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Meppel

Vind de fotograaf in Meppel die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Meppel in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Meppel die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Meppel? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken