Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Meppel
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Meppel? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Meppel? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Deze kun je makkelijk zelf ontdekken. Hiervoor heeft Meppel de Groene Muggen. 

Dit zijn in het groen geklede mensen die je overal in de stad tegenkomt. Ze zijn er speciaal voor bezoekers, weten alles over de stad en helpen je waar ze maar kunnen. Gratis en gastvrij, omdat ze simpelweg trots zijn op hun stad en hun geluk met je willen delen.

De naam 'mug' komt trouwens niet zomaar ergens vandaan. Het komt uit een volksverhaal van een nacht waarin veel inwoners dachten dat de kerktoren in brand stond, omdat er een rookwolk om de toren hing. Loos alarm gelukkig, het bleek een zwerm vuurvliegen of muggen te zijn, maar de bijnaam was geboren. 

Collage van particuliere soorten fotografie

De oude handelsstad in het uiterste zuidwesten van Drenthe is niet heel groot, maar heeft veel bezienswaardigheden. Er zijn veel plekken voor een mooie fotoshoot met een historisch tintje. 

Bijvoorbeeld langs de grachten met Amsterdamse namen als Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Of de grote Mariakerk, de watertoren, molen De Weert, molen De Vlijt, het station of de historische binnenstad met al zijn pakhuizen en pleinen.

In en rond Meppel is veel groen. Mensen worden gelukkig van groen en daarom is de natuur zeer belangrijk voor de stad. Meppel heeft mooie parken, waaronder het Wilheminapark. Op de laatste zondag van de zomervakantie vindt hier Picknick in the Park plaats.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Meppel en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Meppel wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Meppel

Vind de fotograaf in Meppel die bij jou past

Fotograaf Meppel? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Meppel in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Meppel en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Meppel.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Meppel weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Meppel te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Meppel?

De prijs van je fotoshoot in Meppel hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Meppel kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Meppel: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Meppel: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Meppel: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Meppel via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken