Een fotograaf in Maastricht boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Maastricht boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Maastricht


Bruids fotoshoot

In Maastricht

Al voor €490

Fotograaf Dzidra

Bedrijfs fotoshoot

In Maastricht

Al voor €846

Fotograaf Maickel

Newborn & Baby fotoshoot

In Maastricht

Al voor €125

Fotograaf Leroy

Bruids fotoshoot

In Bunde

Al voor €250

Fotograaf Fred

Workshop fotoshoot

In Margraten

Al voor €300

Fotograaf Maurice

Sport fotoshoot

In Elsloo

Al voor €103

Fotograaf Huub

3 reviews

Maastricht is de zuidelijkste stad van Nederland en ligt direct aan de Maas in Zuid-Limburg. Maastricht is een mooie stad die barst van de  historische gebouwen en sfeervolle plek. Maastrichtenaren laten zich als goede Bourgondiërs niet opjutten, noch vertellen wat ze moeten doen. De Commissaris van de koning heet in Limburg gewoon Gouverneur. Niets van dat Hollandse. Het befaamde plein in Maastricht, het Vrijthof, kent een veelvoud aan gezellige kroegen en gelegenheden om heerlijk te ontspannen of om mooie shoots te laten maken. Heb je al eens een Maastrichtse fotograaf gevraagd naar de beste onbekende plekken waar ze zelf hun foto's schieten? Hier op Happix heb je natuurlijk die mogelijkheid, want je vind alle goede fotografen uit Limburg. Snel en gemakkelijk vergelijken, gelijk boeken. Dat is Happix!

Maastricht kent de Maas met zijn oevers, maar ook de Sint Pietersberg. Hier is gedurende een langere periode cement gewonnen en zijn enorme grottenstelsels te vinden. Deze grotten zijn overigens nog steeds te bezichtigen. De ENCI die er lang gezeten heeft is deels weg, net als de grote Keramiek fabrieken van de Sphinx en deMosa. Dit is met de komst van lage lonen landen, waar ook de grondstof aanwezig was, onbetaalbaar geworden. Wel zitten er genoeg bedrijven die een regiofunctie hebben (zoals het vliegveld Beek wat ook wel Maastricht Airport wordt genoemd) en zijn onze buurlanden België en Duitsland gewoon om de hoek.

Maastricht is mooi en leuk, en klein genoeg om knus te blijven. Dwaal eens door de straatjes van de binnenstad op zoek naar de mooie en rustige plekjes en pak een lekker biertje op een terras. In Maastricht geniet je van het bourgondische leven. 


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.