Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Maastricht
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1800+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.5

Vergelijk iedere fotograaf in Maastricht

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Maastricht? Het is een geweldige plek om een mooie foto te maken. Maastricht is een mooie stad die barst van de  historische gebouwen en sfeervolle plek. 

Maastrichtenaren laten zich als goede Bourgondiërs niet opjutten, noch vertellen wat ze moeten doen. De Commissaris van de koning heet in Limburg gewoon Gouverneur. Niets van dat Hollandse. 

Het beroemde plein in Maastricht, het Vrijthof, kent een veelvoud aan gezellige kroegen en gelegenheden om heerlijk te ontspannen of om mooie foto’s te laten maken. Heb je al eens een Maastrichtse fotograaf gevraagd naar de beste onbekende plekken waar ze zelf hun foto's schieten?

Maastricht kent de Maas met zijn oevers, maar ook de Sint Pietersberg. Hier is gedurende een langere periode cement gewonnen en zijn enorme grottenstelsels te vinden. Deze grotten zijn overigens nog steeds te bezichtigen. 

De ENCI die er lang gezeten heeft is deels weg, net als de grote Keramiek fabrieken van de Sphinx en deMosa. Dit is met de komst van lage lonen landen, waar ook de grondstof aanwezig was, onbetaalbaar geworden. 

Wel zitten er genoeg bedrijven die een regiofunctie hebben (zoals het vliegveld Beek wat ook wel Maastricht Airport wordt genoemd) en zijn onze buurlanden België en Duitsland gewoon om de hoek.

Maastricht is mooi en leuk, en klein genoeg om knus te blijven. Dwaal eens door de straatjes van de binnenstad op zoek naar de mooie en rustige plekjes en pak een lekker biertje op een terras. In Maastricht geniet je van het bourgondische leven. 

Alle fotografen in de regio van Maastricht weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Maastricht en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Maastricht wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Maastricht

Vind de fotograaf in Maastricht die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1800+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Maastricht in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Maastricht die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Maastricht? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken