Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Maastricht
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Maastricht? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Maastricht? Het is een geweldige plek om een mooie foto te maken. Maastricht is een mooie stad die barst van de  historische gebouwen en sfeervolle plek. 

Maastrichtenaren laten zich als goede Bourgondiërs niet opjutten, noch vertellen wat ze moeten doen. De Commissaris van de koning heet in Limburg gewoon Gouverneur. Niets van dat Hollandse. 

Het beroemde plein in Maastricht, het Vrijthof, kent een veelvoud aan gezellige kroegen en gelegenheden om heerlijk te ontspannen of om mooie foto’s te laten maken. Heb je al eens een Maastrichtse fotograaf gevraagd naar de beste onbekende plekken waar ze zelf hun foto's schieten?

Maastricht kent de Maas met zijn oevers, maar ook de Sint Pietersberg. Hier is gedurende een langere periode cement gewonnen en zijn enorme grottenstelsels te vinden. Deze grotten zijn overigens nog steeds te bezichtigen. 

De ENCI die er lang gezeten heeft is deels weg, net als de grote Keramiek fabrieken van de Sphinx en deMosa. Dit is met de komst van lage lonen landen, waar ook de grondstof aanwezig was, onbetaalbaar geworden. 

Wel zitten er genoeg bedrijven die een regiofunctie hebben (zoals het vliegveld Beek wat ook wel Maastricht Airport wordt genoemd) en zijn onze buurlanden België en Duitsland gewoon om de hoek.

Maastricht is mooi en leuk, en klein genoeg om knus te blijven. Dwaal eens door de straatjes van de binnenstad op zoek naar de mooie en rustige plekjes en pak een lekker biertje op een terras. In Maastricht geniet je van het bourgondische leven. 

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Maastricht en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Maastricht wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Maastricht

Vind de fotograaf in Maastricht die bij jou past

Fotograaf Maastricht? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Maastricht in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Maastricht en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Maastricht.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Maastricht weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Maastricht te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Maastricht?

De prijs van je fotoshoot in Maastricht hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Maastricht kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Maastricht: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Maastricht: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Maastricht: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Maastricht via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken