Een fotograaf in Lelystad boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Lelystad boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Lelystad


High-end portret fotoshoot

In Lelystad

Al voor €212

Fotograaf Peter &

Portret fotoshoot

In Lelystad

Al voor €35

Fotograaf Sandra

Interieur fotoshoot

In Lelystad

Al voor €387

Fotograaf Herman

Bruids fotoshoot

In Lelystad

Al voor €295

Fotograaf Willem

Industriële fotoshoot

In Dronten

Al voor €545

Fotograaf Danny

7 reviews

Food fotoshoot

In Almere

Al voor €97

Fotograaf Georgina

Lelystad is met zijn ruim 76.000 inwoners de hoofdstad van de jongste provincie van Nederland: Flevoland. De eerste bewoner van Lelystad woonde er al in 1967, maar Lelystad is pas vanaf 1980 officieel een gemeente.  De gemeente Lelystad is met een totale oppervlakte van 765,39 km² de tweede gemeente van Nederland. Hiervan is echter maar 234,13 km² land, de rest wordt gevormd door het IJsselmeer en het Markermeer. Lelystad is vernoemd naar Cornelis Lely, de geestelijk vader van de Zuiderzeewerken.

Een prachtige bezienswaardigheid in Lelystad is de zuil van Lely: een 30 meter hoog kunstwerk op het Stadhuisplein in het centrum van de stad. Maar ook de replica van het paard van Troje bij de Bataviahaven is iets om niet aan voorbij te lopen. Daarbij kun je voor architectuurfotografie ook gerust naar Lelystad gaan, want naast deze kunstwerken kent de stad bijzondere architectuur in de vorm van de Zilverparkkade en het Agoratheater. 

Maar Lelystad is vooral een walhalla voor natuurfotografie. Rondom de stad zijn er namelijk talloze natuurparken en meren, waardoor natuurfotografen alle mogelijkheden hebben voor een prachtige shoot. Zo zijn er het IJsselmeer en het Markermeer, maar ook de Oostvaardersplassen en het Natuurpark Lelystad. In deze gebieden komt de natuur prachtig tot zijn recht. Naast de bloemende flora, is de fauna zeer interessant. Wat de denken van edelherten, elanden, ooievaars en zelfs de zeldzame zeearend. Kortom, Lelystad is een mooie stad in een misschien wel nog mooier gebied.

 

Per stad


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.