Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Lelystad
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Lelystad? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Lelystad? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Water staat in Lelystad centraal. Zo kun je een kijkje nemen in de mooie Bataviahaven, in het hart van de voormalige Zuiderzee. Of heerlijk genieten tijdens een zonnige dag aan een van de stranden van Lelystad. 

Het grootste strand is Houtribhoekstrand, ideaal voor kinderen, zij kunnen hier veilig zwemmen in het Ijsselmeer. Voor de meer actievelingen zijn er volop watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen en varen met een speedboot.

Wie houdt van fashion en lekker winkelen heeft het getroffen in Lelystad. Want daar vind je Batavia Stad Amsterdam Fashion Outlet met maar liefst 250 internationale fashion merken tegen kortingen tot 70%. Een unieke shopbeleving!

Collage van particuliere soorten fotografie

Een prachtige bezienswaardigheid in Lelystad is de zuil van Lely: een 30 meter hoog kunstwerk op het Stadhuisplein in het centrum van de stad. Ook de replica van het paard van Troje bij de Bataviahaven is iets om niet aan voorbij te lopen. 

Daarbij kun je voor architectuurfotografie ook gerust naar Lelystad gaan, want naast deze kunstwerken kent de stad bijzondere architectuur in de vorm van de Zilverparkkade en het Agoratheater. 

Maar Lelystad is vooral een walhalla voor natuurfotografie. Rondom de stad zijn er namelijk talloze natuurparken en meren, waardoor natuurfotografen alle mogelijkheden hebben voor een prachtige foto shoot. 

Zo zijn er bijvoorbeeld het IJsselmeer en het Markermeer en de Oostvaardersplassen. In deze gebieden komt de natuur prachtig tot zijn recht. Je kan hier ook heel goed edelherten, elanden en ooievaars spotten en zelfs de zeldzame zeearend. Lelystad is een mooie stad in een misschien wel nog mooier gebied.

Daarnaast kun je ook heerlijk wandelen door het Natuurpark Lelystad, waar je onder andere Przewalskipaarden en wilde zwijnen kunt tegenkomen. Er is naast je fotoshoot dus genoeg te doen in Lelystad om je de hele dag te vermaken.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Lelystad en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Lelystad wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Lelystad

Vind de fotograaf in Lelystad die bij jou past

Fotograaf Lelystad? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Lelystad in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Lelystad en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Lelystad.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Lelystad weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Lelystad te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Lelystad?

De prijs van je fotoshoot in Lelystad hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Lelystad kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Lelystad: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Lelystad: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Lelystad: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Lelystad via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken