Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Leidschendam
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Leidschendam? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Leidschendam? Het mag dan misschien een wat kleinere plaats zijn, in de gemeente is genoeg te beleven. Ook is het een geweldige plek om mooie foto’s te maken.

Midden door Leidschendam stroomt 'de Vliet', een kanaal dat via Leiden en Delft de provincie Zuid-Holland kruist. Aan de oevers van de Vliet staan in Leidschendam veel karakteristieke herenhuizen, wat de stad een traditioneel Hollands uiterlijk geeft. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Dit biedt natuurlijk mogelijkheden voor diverse shoots. Bijvoorbeeld een familieshoot langs het water of een groepsportret voor de herenhuizen. Ook zijn er in Leidschendam verschillende kerken te vinden. Wat dacht je van een mooie bruidsreportage voor de dorpskerk of de Petrus- en Pauluskerk? 

In de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn veel mooie parken te vinden zoals het Middenburg-Sonnenburg park, of de Hofwijck. Sommige parken zijn al heel oud, anderen zijn recenter aangelegd. In het ene park staat de natuur centraal, waar in andere parken beeldentuinen zijn gemaakt. Elk park heeft zo een andere sfeer!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Leidschendam en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Leidschendam wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Leidschendam

Vind de fotograaf in Leidschendam die bij jou past

Fotograaf Leidschendam? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Leidschendam in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Leidschendam en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Leidschendam.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Leidschendam weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Leidschendam te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Leidschendam?

De prijs van je fotoshoot in Leidschendam hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Leidschendam kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Leidschendam: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Leidschendam: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Leidschendam: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Leidschendam via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken