Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Leiden
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Leiden? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Leiden? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. De Sleutelstad, zoals de stad ook wel genoemd wordt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast staat de stad bekend om zijn rijke geschiedenis en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.

Leiden kent veel mooie plekken om een fotosessie te houden, zoals De Burcht. De Burcht van Leiden is een van de oudste nog bestaande voorbeelden van een burcht in Nederland. Super om goede portretfoto’s vast te leggen met een historische tint.

Collage van particuliere soorten fotografie

De Burcht staat op een motte (een kunstmatige heuvel) en maakte deel uit van een zogenaamd motte kasteel. De Burcht is te beklimmen waardoor je bovenop de top kan staan. Dit geeft een mooi uitzicht over de stad.

Daarnaast is er de Koornbrug. De Koornbrug is een karakteristieke brug en rijksmonument over de Nieuwe Rijn. Op de brug werd vroeger koren verhandeld en daar heeft het dan ook zijn naam aan te danken. In de negentiende eeuw werd de bekende overkapping geplaatst om ervoor te zorgen dat het waar droog bleef. 

Deze brug is daarmee de oudste overdekte brug. Een mooi plekje dat door vele fotografen wordt vastgelegd. Vanaf hier is het niet ver naar de historische haven. In deze haven liggen nu negen oude bedrijfsvaartuigen.

Voor een stukje natuur kan je in Leiden naar het Van Der Werfpark. Dit is een heerlijk plekje om tot rust te komen. Zeker geschikt voor een fotoshoot met een groene achtergrond. Hier wordt jaarlijks Werfpop gehouden, een gratis festival met een ontzettend goede sfeer. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Leiden en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Leiden wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Leiden

Vind de fotograaf in Leiden die bij jou past

Fotograaf Leiden? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Leiden in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Leiden en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Leiden.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Leiden weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Leiden te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Leiden

Wat kost fotografie in Leiden?

De prijs van je fotoshoot in Leiden hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Leiden kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Leiden: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Leiden: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Leiden: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Leiden via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Leiden?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Leiden is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Leiden?

Kies eerst Leiden als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Leiden die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken