Een fotograaf in Leiden boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf in Leiden boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Alle fotografen in Leiden


Concert fotoshoot

In Leiden

Al voor €109

Fotograaf Youran

Portret fotoshoot

In Leiden

Al voor €125

Fotograaf Reinoud

Bruids fotoshoot

In Leiden

Al voor €200

Fotograaf André

Portret fotoshoot

In Leiden

Al voor €100

Fotograaf Vincent

Model fotoshoot

In Voorschoten

Al voor €60

Fotograaf Georges

Social media fotoshoot

In Hazerswoude-rijndijk

Al voor €212

Fotograaf Nick

Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Sleutelstad, zoals de stad ook wel genoemd wordt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast staat de stad bekend om zijn rijke geschiedenis en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.

Leiden kent veel mooie plekken om een fotosessie te houden, zoals De Burcht. De Burcht van Leiden is een van de oudste nog bestaande voorbeelden van een burcht in Nederland. De Burcht staat op een motte (een kunstmatige heuvel) en maakte deel uit van een zogenaamd motte kasteel. De Burcht is te beklimmen waardoor je boven op de top kan staan. Dit geeft een mooi uitzicht over de stad.

Daarnaast is er de Koornbrug. De Koornbrug is een karakteristieke brug en rijksmonument over de Nieuwe Rijn. Op de brug werd vroeger koren verhandeld en daar heeft het dan ook zijn naam aan te danken. In de negentiende eeuw werd de bekende overkapping geplaatst om ervoor te zorgen dat het waar droog bleef. Deze brug is daarmee de oudste overdekte brug. Een mooi plekje dat door vele fotografen wordt vastgelegd. Vanaf hier is het niet ver naar de historische haven. In deze haven liggen nu negen oude bedrijfsvaartuigen.

Voor een stukje natuur kan je in Leiden naar het Van Der Werfpark. Dit is een heerlijk plekje om tot rust te komen. Zeker geschikt voor een fotoshoot met een groene achtergrond. Hier wordt jaarlijks Werfpop gehouden, een gratis festival met een ontzettend goede sfeer. 


Meest gekozen fotoshoots


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.