Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Leiden
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Leiden

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Leiden? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. De Sleutelstad, zoals de stad ook wel genoemd wordt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast staat de stad bekend om zijn rijke geschiedenis en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.

Leiden kent veel mooie plekken om een fotosessie te houden, zoals De Burcht. De Burcht van Leiden is een van de oudste nog bestaande voorbeelden van een burcht in Nederland. Super om goede portretfoto’s vast te leggen met een historische tint.

De Burcht staat op een motte (een kunstmatige heuvel) en maakte deel uit van een zogenaamd motte kasteel. De Burcht is te beklimmen waardoor je bovenop de top kan staan. Dit geeft een mooi uitzicht over de stad.

Daarnaast is er de Koornbrug. De Koornbrug is een karakteristieke brug en rijksmonument over de Nieuwe Rijn. Op de brug werd vroeger koren verhandeld en daar heeft het dan ook zijn naam aan te danken. In de negentiende eeuw werd de bekende overkapping geplaatst om ervoor te zorgen dat het waar droog bleef. 

Deze brug is daarmee de oudste overdekte brug. Een mooi plekje dat door vele fotografen wordt vastgelegd. Vanaf hier is het niet ver naar de historische haven. In deze haven liggen nu negen oude bedrijfsvaartuigen.

Voor een stukje natuur kan je in Leiden naar het Van Der Werfpark. Dit is een heerlijk plekje om tot rust te komen. Zeker geschikt voor een fotoshoot met een groene achtergrond. Hier wordt jaarlijks Werfpop gehouden, een gratis festival met een ontzettend goede sfeer. 

Alle fotografen in de regio van Leiden weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Leiden en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Leiden wordt hoe dan ook een blijvende herinnering! 

Meest gekozen fotografen in Leiden

Vind de fotograaf in Leiden die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, newborn fotoshoot, familie fotoshoot of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Leiden in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Leiden die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Leiden? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past! 

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken