Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Kampen
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Kampen? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Kampen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad in Overijssel. Dat het oud is kun je ook terugvinden in de gebouwen die nog veilig staan, waaronder resten van de oude stadsmuur en de Boven- of St-Nicolaaskerk. Deze stad leent zich uitstekend voor romantische en familiefotoshoots. 

Ook het oude raadhuis staat nog overeind. Een prachtig monumentaal gebouw met een rijk en turbulent verleden.Tegenwoordig is dit gebouw het eigentijdse onderkomen van het Stedelijk Museum. 

Collage van particuliere soorten fotografie

De Stadsbrug van Kampen ‘by night’ is bijna een sprookjesachtig tafereel. Heftorens die refereren aan de torens in de binnenstad, een royaal breed wegdek als entree van de stad en de aangelichte en vergulde evenwichtswielen: een stadsbrug met allure!

De toppen van de heftorens buigen naar elkaar toe en dragen de as van de evenwichtswielen. Deze wielen, die de kabels van het contragewicht geleiden, zijn bekleed met bladgoud. De heftorens worden 's avonds verlicht en verwijzen, met de evenwichtswielen als bijzondere beëindiging, naar de oude stadstorens elders in de stad. 

De Stadsbrug heeft ook een verblijfsfunctie. Halverwege de brug kunnen voetgangers op uitstulpende balkons met gewelfde balustrades van het prachtige uitzicht op de IJssel en de binnenstad genieten. Een geweldige plek voor prachtige portretten.

Niet alleen is er genoeg moois te zien in de stad, maar zijn er ook prachtige parken. Zo kun je vertoeven in het Stadspark, Stadsburgerweijden en de Natuurspeelplaats. Buiten de stad is er de Ijsseldelta, Ketelmeer en Roggebotzand. Sprookjesachtig groen en betoverend water wacht daar op je!

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Kampen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Kampen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Kampen

Vind de fotograaf in Kampen die bij jou past

Fotograaf Kampen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Kampen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Kampen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Kampen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Kampen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Kampen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Kampen?

De prijs van je fotoshoot in Kampen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Kampen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Kampen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Kampen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Kampen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Kampen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken