Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Kampen
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Kampen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Kampen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad in Overijssel. Dat het oud is kun je ook terugvinden in de gebouwen die nog veilig staan, waaronder resten van de oude stadsmuur en de Boven- of St-Nicolaaskerk. Deze stad leent zich uitstekend voor romantische en familiefotoshoots. 

Ook het oude raadhuis staat nog overeind. Een prachtig monumentaal gebouw met een rijk en turbulent verleden.Tegenwoordig is dit gebouw het eigentijdse onderkomen van het Stedelijk Museum. 

De Stadsbrug van Kampen ‘by night’ is bijna een sprookjesachtig tafereel. Heftorens die refereren aan de torens in de binnenstad, een royaal breed wegdek als entree van de stad en de aangelichte en vergulde evenwichtswielen: een stadsbrug met allure!

De toppen van de heftorens buigen naar elkaar toe en dragen de as van de evenwichtswielen. Deze wielen, die de kabels van het contragewicht geleiden, zijn bekleed met bladgoud. De heftorens worden 's avonds verlicht en verwijzen, met de evenwichtswielen als bijzondere beëindiging, naar de oude stadstorens elders in de stad. 

De Stadsbrug heeft ook een verblijfsfunctie. Halverwege de brug kunnen voetgangers op uitstulpende balkons met gewelfde balustrades van het prachtige uitzicht op de IJssel en de binnenstad genieten. Een geweldige plek voor prachtige portretten.

Niet alleen is er genoeg moois te zien in de stad, maar zijn er ook prachtige parken. Zo kun je vertoeven in het Stadspark, Stadsburgerweijden en de Natuurspeelplaats. Buiten de stad is er de Ijsseldelta, Ketelmeer en Roggebotzand. Sprookjesachtig groen en betoverend water wacht daar op je!

Alle fotografen in de regio van Kampen weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Kampen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Kampen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Kampen

Vind de fotograaf in Kampen die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Kampen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Kampen die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Kampen? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken