Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Joure
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Joure? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Joure? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Joure is een plaats in Friesland en tevens de hoofdplaats van gemeente De Friese Meren. Jousters worden in de volksmond ook wel Jouster Keallepoaten (kalfspoten) genoemd, genoemd naar de koek. De plaats is geen stad, maar is eigenlijk te groot om een dorp genoemd te worden. Om deze reden wordt het ook wel een Vlecke genoemd. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Er zijn verschillende mooie en interessante plekken in Joure. Zo was er in de Midstraat het winkeltje van Douwe Egbert's vader, diverse klokkenmakers, meubelmakers en scheepsbouwers. De smalle steegjes en al die verschillende historische panden tonen dat Joure heel belangrijk was vroeger. Naast dit historische centrum, zijn er ook twee belangrijke evenementen: Jouster Merke en de Jaarlijkse Friese Ballonfeesten. 

De natuur in de omgeving is ook niet mis. Er is veel water in de omgeving en ook nog de Tuin bij de Wildernis, De Orchideeën Hoeve en het Sneekermeer. 

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Joure en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Joure wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Joure

Vind de fotograaf in Joure die bij jou past

Fotograaf Joure? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Joure in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Joure en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Joure.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Joure weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Joure te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Joure?

De prijs van je fotoshoot in Joure hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Joure kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Joure: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Joure: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Joure: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Joure via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken