Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Boek je fotograaf fotograaf in Joure
vertrouwd online!

  • Grootste aanbod professionele fotografen

  • Bekijk portfolio's en zie direct beschikbaarheid

  • Duidelijke afspraken met vaste prijs vooraf

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Joure? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Joure? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te maken. 

Joure is een plaats in Friesland en tevens de hoofdplaats van gemeente De Friese Meren. Jousters worden in de volksmond ook wel Jouster Keallepoaten (kalfspoten) genoemd, genoemd naar de koek. De plaats is geen stad, maar is eigenlijk te groot om een dorp genoemd te worden. Om deze reden wordt het ook wel een Vlecke genoemd. 

Er zijn verschillende mooie en interessante plekken in Joure. Zo was er in de Midstraat het winkeltje van Douwe Egbert's vader, diverse klokkenmakers, meubelmakers en scheepsbouwers. De smalle steegjes en al die verschillende historische panden tonen dat Joure heel belangrijk was vroeger. Naast dit historische centrum, zijn er ook twee belangrijke evenementen: Jouster Merke en de Jaarlijkse Friese Ballonfeesten. 

De natuur in de omgeving is ook niet mis. Er is veel water in de omgeving en ook nog de Tuin bij de Wildernis, De Orchideeën Hoeve en het Sneekermeer. 

Alle fotografen in de regio van Joure weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Joure en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Joure wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Joure

Vind de fotograaf in Joure die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Joure in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Joure die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Joure? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost een fotograaf in Joure?

De kosten voor een professionele fotograaf in Joure kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. De prijs van je fotoshoot hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt.

Voor particuliere fotografie zijn de kosten gemiddeld €125,- tot €325,-. Bij reportages ligt dit iets anders, daarvan zijn de kosten gemiddeld €450,- en €950,-. Voor zakelijke fotografie liggen de kosten gemiddeld tussen de €375,- en €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken