Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Houten
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Houten? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Houten? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken.

Er zijn een aantal mooie bezienswaardigheden die als mooie achtergrond kunnen dienen van een fotoshoot. Zo heb je romantische wateren in het centrum. De Steenen Poort, Kasteel Heemstede (heel mooi!), Kasteel Schonauwen en het Oude Station.

De naam van deze plaats is afgeleid van Haltna, dat mogelijk "woonplaats in het bos" of "open plek in het bos" betekent. In de omgeving kun je dan ook veel groen vinden, zoals Groenzone De Vijfwal, De Rietplas en de Oosterlaakplas. Genoeg plekken om een mooie portret- of familiefoto in de natuur vast te leggen.

Collage van particuliere soorten fotografie

Alle fotografen in de regio van Houten kunnen je echter nog veel meer mooie plekken laten zien. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Houten en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Houten wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Houten

Vind de fotograaf in Houten die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Houten in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Houten die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Houten? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto! 

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost een fotograaf in Houten?

De kosten voor een professionele fotograaf in Houten kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. De prijs van je fotoshoot hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt.

Voor particuliere fotografie zijn de kosten gemiddeld €125,- tot €325,-. Bij reportages ligt dit iets anders, daarvan zijn de kosten gemiddeld €450,- en €950,-. Voor zakelijke fotografie liggen de kosten gemiddeld tussen de €375,- en €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken