Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Hoogeveen
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Hoogeveen? Vergelijk hier alle fotografen

Hoogeveen is een plaats in Drenthe, die een centrale rol speelt in de omgeving gezien de stedelijke voorzieningen. Het winkelaanbod is groot en er veel werkgelegenheid. Er zijn verschillende kerkelijke stromingen aanwezig, dit is duidelijk zichtbaar in de plaats. 

In het centrum van Hoogeveen kun je genoeg oude huizen met unieke gevels vinden, zoals het Huis met de Duivengaten. Het oudste huis is toch het Olde Schippershuus, een café waar alle schippers samenkwamen. 

Collage van particuliere soorten fotografie

De Grote Kerk en korenmolen De Zwaluw zijn andere trekpleisters en garant staan voor een mooie oer-Hollandse achtergrond. Overigens zijn er er door Hoogeveen genoeg kunstwerken verspreid, het is zeker de moeite om een ronde te lopen. 

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Hoogeveen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Hoogeveen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Hoogeveen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Hoogeveen

Vind de fotograaf in Hoogeveen die bij jou past

Fotograaf Hoogeveen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Hoogeveen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Hoogeveen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Hoogeveen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Hoogeveen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Hoogeveen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Hoogeveen?

De prijs van je fotoshoot in Hoogeveen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Hoogeveen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Hoogeveen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Hoogeveen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Hoogeveen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Hoogeveen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken