Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een fotograaf fotograaf in Heerlen
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Vergelijk iedere fotograaf in Heerlen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Heerlen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Heerlen is een eigentijdse stad met een rijk en welvarend mijnverleden, maar ook met moeilijke tijden rond de mijnsluiting en overlast. Gelukkig is dat is allemaal verleden tijd. Nu is Heerlen het een stad met lef. Eigenwijs en eigentijds met ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Dus ook voor fotografie!

Zo vind je in Heerlen nog resten van de mijnbouw geschiedenis, waar je prachtige foto's kunt maken. Ook zijn er in Heerlen vele imposante gebouwen te vinden, zoals het Savelbergklooster, de middeleeuwse Sint Pancratiuskerk en het Glaspaleis. Heerlen mag dan geen enorme stad zijn, het biedt wel degelijk vele mogelijkheden voor fotografie. 

Ook rond de stad komt een fotograaf goed aan zijn trekken. Zo ligt de artistieke stad Valkenburg op slechts 10 kilometer. Hier vind je onder andere prachtige grotten en ruïnes, die zich perfect schikken voor bijvoorbeeld natuurfotografie of architectuurfotografie.

Alle fotografen in de regio van Heerlen weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf uit Heerlen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot in Heerlen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Heerlen

Vind de fotograaf in Heerlen die bij jou past

Het maakt niet uit of het een zakelijk portret, vriendinnen fotoshoot, familiefoto of portretfoto moet zijn. Met 32 soorten fotografie en 1575+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul Heerlen in als locatie en kies een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele fotograaf in de omgeving Heerlen die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben in Heerlen? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken