Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Heerlen
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en beschikbaarheid

  • Je boekt met vaste prijs vooraf en 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Heerlen? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een fotograaf of fotoshoot in Heerlen? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. 

Heerlen is een eigentijdse stad met een rijk en welvarend mijnverleden, maar ook met moeilijke tijden rond de mijnsluiting en overlast. Gelukkig is dat is allemaal verleden tijd. Nu is Heerlen het een stad met lef. Eigenwijs en eigentijds met ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Dus ook voor fotografie!

Collage van particuliere soorten fotografie

Zo vind je in Heerlen nog resten van de mijnbouw geschiedenis, waar je prachtige foto's kunt maken. Ook zijn er in Heerlen vele imposante gebouwen te vinden, zoals het Savelbergklooster, de middeleeuwse Sint Pancratiuskerk en het Glaspaleis. Heerlen mag dan geen enorme stad zijn, het biedt wel degelijk vele mogelijkheden voor fotografie. 

Ook rond de stad komt een fotograaf goed aan zijn trekken. Zo ligt de artistieke stad Valkenburg op slechts 10 kilometer. Hier vind je onder andere prachtige grotten en ruïnes, die zich perfect schikken voor bijvoorbeeld natuurfotografie of architectuurfotografie.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Heerlen en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Heerlen wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Heerlen

Vind de fotograaf in Heerlen die bij jou past

Fotograaf Heerlen? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1225+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Heerlen in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Heerlen en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Heerlen.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Heerlen weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door een fotoshoot Heerlen te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Veelgestelde vragen over een fotoshoot in Heerlen

Wat kost fotografie in Heerlen?

De prijs van je fotoshoot in Heerlen hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Heerlen kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Heerlen: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Heerlen: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Heerlen: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Heerlen via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Wie is de beste fotograaf in Heerlen?

De beste fotograaf voor jouw fotoshoot in Heerlen is de fotograaf waarvan het portfolio jou het meeste aanspreekt en bij wie jij het beste gevoel hebt. Vergelijk alle portfolio's en kijk naar de stijl van de fotograaf. Zorg dat deze precies maakt wat jij mooi vindt!

Hoe vind ik mijn fotograaf in Heerlen?

Kies eerst Heerlen als locatie en kies daarna je soort fotografie. Happix toont jou alle professionele fotografen in de buurt van Heerlen die deze soort fotografie doen. Je kan ze vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1225+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken