Mijn favorieten
Sluiten
Kies eerst een plaats of stad
Kies eerst je soort fotografie

Welke fotograaf fotograaf in Goes
past bij jou?

  • Vind de beste professionele fotograaf

  • Vergelijk op stijl, reviews en prijs

  • Vaste prijs vooraf met 100% garantie

  • Andere klanten geven ons een 9.4

Fotograaf Goes? Vergelijk hier alle fotografen

Op zoek naar een goede fotograaf of fotoshoot in Goes? Het is een geweldige plek om mooie foto’s te laten maken. Je kan je fotoshoot ook makkelijk combineren met een dagje uit of weekendje weg.

In de stad Goes en in de wijde omgeving is van alles te beleven en te ontdekken, op het land en op het water. Er zijn musea, een tropisch zwemparadijs met tropisch bos, een historische stoomtrein, een schitterende golfbaan, een theater, poppodium, bioscoop en nog veel meer. 

De historie van Goes gaat vele eeuwen terug. Met in het stadshart onder meer de monumentale Grote- of Maria Magdalenakerk, de Manhuistuin, stadspark De Veste en Slot Oostende. Even verderop vind je de schilderachtige stadshaven, met monumentale kaden en kleurrijke, 16-eeuwse pak- en woonhuizen. 

Collage van particuliere soorten fotografie

Voor wie meer wil weten over het verleden van Goes en de streek, is een bezoek aan Historisch Museum De Bevelanden een aanrader. Ook kun je een stadswandeling maken door de historische binnenstad; op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een stadsgids van 't Gilde De Bevelanden.  

En voor wie het water op wil: Goes grenst aan Nationaal Park Oosterschelde en aan het Veerse Meer. Dit biedt volop mogelijkheden voor watersporters, met mooie moderne jachthavens en Kanoa, een outdoor centrum voor échte actie in de buitenlucht. 

De onderwaterwereld is geliefd bij sportduikers, die onder meer in Kattendijke gebruik kunnen maken van speciale duik voorzieningen (een 5-sterren hotspot). Verder leent het buitengebied zich heerlijk voor een fiets- of wandeltocht, of gewoon een lekker "lui" zonnebad aan een natuurstrand.

Collage van zakelijke soorten fotografie

Alle fotografen in de regio weten echter nog veel meer mooie plekken. Vraag het maar eens na bij een fotograaf Goes en laat je verrassen door de fotogenieke plaatsen. Een fotoshoot Goes wordt hoe dan ook een blijvende herinnering!

Meest gekozen fotografen in Goes

Vind de fotograaf in Goes die bij jou past

Fotograaf Goes? Het maakt niet uit of je op zoek bent naar huwelijksfoto's, productfoto's, zwangerschapsfoto's, event foto's of een leuke familiefoto. Met 32 soorten fotografie en 1275+ fotografen is er altijd voldoende keuze!

Hoe werkt het? Vul fotograaf Goes in als locatie en kies een soort fotografie. Happix toont jou elke professionele fotograaf in Goes en omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten.

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor fotografie in Goes.

Heb je geen ervaring voor de lens? Geen probleem, alle fotografen in Goes weten er voor te zorgen dat jij jezelf op je gemak voelt en dat het een goede en spontane foto wordt.

Weet je al wel wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot Goes te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Wat kost fotografie in Goes?

De prijs van je fotoshoot in Goes hangt vooral af van bijvoorbeeld: hoeveel foto’s je wilt, hoeveel personen er op de foto gaan en hoelang de fotoshoot duurt. De kosten voor een professionele fotograaf in Goes kunnen flink verschillen per soort fotografie en per fotograaf. Lees er meer over in de blog.

Dit zijn de gemiddelde fotoshoot kosten:

  • Particuliere fotografie Goes: €125,- tot €325,-.
  • Particuliere reportages Goes: €450,- tot €950,-.
  • Zakelijke fotografie Goes: €375,- tot €800,-.

De kosten worden natuurlijk ook beïnvloed door reiskosten. Wanneer je jouw fotoshoot in Goes via Happix boekt zijn er achteraf nooit onverwachte kosten, zoals benodigde techniek, selectie, nabewerking en levering. Je boekt altijd met duidelijke afspraken en een vaste prijs vooraf.

Op zoek naar meer inspiratie?

Boek je fotoshoot direct online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1275+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken